Okan Keleşoğlu | Umuda Yürüyüş

Okan Keleşoğlu Organ Bağışı farkındalık sürüşünde destek olmak bizleri mutlu ediyor.

Okan Keleşoğlu | Umuda Yürüyüş

Okan Keleşoğlu motosiklet serüvenine sizde ortak olabilirsiniz.

Hakkımda 

1989 Ankara doğumluyum,  Motosiklete âşık olma hikâyem çocukluğumdan başlıyor.  Babam da Motosiklet sürücüsü olduğundan dolayı 3 yaşımdan beri motosiklet ile tanışık olmaktan çok mutluyum,  ilk motosikletimi babam 17 yaşına girdiğim de hediye etti. Motosiklete olan aşkım, resmi yarışlarda aday hakem olarak başlayıp profesyonel alanda ilerlemeye doğru, 2010 yılında Türkiye Motosiklet Federasyonu aday hakemi olarak başladığım görevde, 2022 zamanlama ve A lisanslı hakem olarak devam etmekteyim.

Hayatımın her noktasında iki teker in ruhu olduğu zaman, hayalleriniz de ona doğru şekilleniyor. 2010 yılından beri Sosyal sorumluluk alanlarında çalışmalar yaptığım için motosikletimi projelerin içine dâhil ederken o yolculuğu dan benim için inanılmaz hikâyeleri oluştu. 17 yıldır rüzgâra doğru bir umut ile sürüyorum.

Nasıl Yola Çıktım ?

Bireysel olarak yolculuklarım her daim motosiklet ile oluyor du zaten, 2014-2018 yılları arasında 81 il 81 Okul Kütüphanesi aşamasında, motosiklet projeler aşamasında yol arkadaşım olarak bana eşlik etti. Dört yıl içinde 100.000 km yol yaparak çok ciddi bir deneyim elde ettim.

Hayalini kurduğum çok uzun yolculuklara çıkma sürecim ise 2022 de başladı.

Tek başıma bir yola çıkmayı her zaman hayal etmişimdir.  en iyi aksiyon filminden bile keyiflidir. Solo sürüşler fiziksel ve psikolojik olarak rahatlamanıza yardımcı olur. Kalabalık şehir, ofis, ev, yollardan kurtulmanın en iyi yolu yalnız başınıza seyahat etmektir. Motosiklet ile tek başınıza seyahat ettiğiniz zaman yeni insanlar, hikâyeler ve anılar biriktirmeniz kolaylaşır.

7 Mayıs 2022 Başladığım “yaşatmak için sür “ yolculuğum sırasında turuncu takip sistemleri üzerinden, canlı takip sisteminden yanıma gelip solo sürüşümde kısa süreli de olsa bana eşlik eden dostlarım ile birlikte çok güzel hikâyeler biriktirdim.

Bir düşünür ;“Eğitim, ferdin yaşama sanatını idrak edebilmesi için rehber olmalıdır. “ Benim rehberim de yollar.

Güvenliğin Önemi

Tek başınıza yaptığınız yolculuk sırasında en önem vermeniz gereken bireysel güvenliğiniz (eksiksiz ekipman) sonrasında ise motosiklet güvenliğidir.

Uzun Yolculuklarda Motosiklet GPS Takip Sistemi Önemi

 

- Sizi sevenlerin sistem üzerinden rotanızı ve sizi takip etmesi
- Motosikletinizin hırsızlığa karşı güvenliği
- Yolda size eşlik etmek isteyen insanların rotanızı paylastıgınız süreç boyunca sizedahil olması
- Çalıntı anında motosikleti uzaktan bile devre dışı etme özelliği

Sosyal Medya Hesapları

- İnstagram > Okan Keleşoglu  | Umuda yürüyüş derneği | Yanlız gezgin

 

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri