Sonsuz Rota | Su ve Berkay | Dünya Turu

Turuncu Sonsuz Rotanın 7/24 Takipçisi olacak ! Dünya Turunda yapacakları tüm seyahat ve ilgi noktalarını Turuncu Motosiklet Takip Sistemi ile takip edebilirsiniz.

Sonsuz Rota | Su ve Berkay | Dünya Turu

Su ve Berkay Dünya turuna iki motosiklet ile çıkıyorlar. Bu süreçte aileleri ve takipçileri anlık olarak konumlarını görebilecekler. İlgilendiği noktaları Turuncu Mobil uygulama üzerinden görebileceksiniz.

Biz Kimiz?

Biz Su & Berkay. 2022 Nisan'ında hayallerimizi gerçeğe dönüştürmeye, motosikletlerimizle dünya turuna çıkmaya karar verdik. Her gün kendimize yeni şeyler kattığımız aktif bir yaşamın peşindeyiz. Hayallerimizin gerçeğe dönüştürmeye “Sonsuz Rota” dedik. Youtube kanalımız ve İnstagram sayfamızdaki paylaşımlarımız seyahatleriniz için bir kaynak. Heyecanımız paylaştıkça çoğalıyor.

Sosyal Medyada bizi takip ederek bizim yaşadığımız heyacana ortak olabilirsiniz.
YouTube hesabımız
İnstagram Hesabımız

Dünya Turu Planımız

Turuncu Motosiklet Takip ile geçen haftalarda tanıştık. Motosiklet sektöründe yeni olmasına rağmen takip sistemlerini uzun süredir üreten bir firma olması ilk etapta güvenimizi kazandı. Dönüşü planlanmamış dünya turu yolculuğumuzun başlamasına 1 haftadan az zaman kaldı. Avrupa gibi güvenli bölgelerin yanı sıra güvenlik açısından ciddi sıkıntılar yaşayabileceğimiz ülkelere de gideceğiz.

Evimizi Kapattık

İstanbul’daki evimizi kapattık bu yüzden sahip olduğumuz her şey bundan sonra motosikletlerimizin üzerinde olacak. Motosikletlerimizin çalınması endişesi her zaman oluyor, örneğin bir otelde konaklasak bile odamızın camından görünecek şekilde park etmeye çalışıyoruz. Kamp yaparken, çadırı kuracağımız alana motosikletimizi her zaman park edemiyoruz. Uzak bir alana park ettiğimizde aklımız hep motosikletimizde kalıyor. Bütün bu sorunlara yeni çözümümüz Turuncu Motosiklet Takip.

Bildirim ve Telefon Araması

Motosikletlerimizin her ikisine de taktırdığımız takip cihazları istediğimiz hassasiyette mobil uygulama aracılığı ve telefon araması özelliği ile bize hareket algıladığında haber veriyor. En beğendiğimiz kısmı bu özelliklerin opsiyonel olması. İstediğimiz özelliği aktif ediyor istemediğimizi kapatıyoruz.

Rotalarımızı Takip edebileceksiniz

Mobil uygulama sayesinde rotalarımızı kaydediyoruz ve videolar halinde paylaşabiliyoruz. Bundan sonra tüm Youtube videolarımızda rotalarımızı videolar halinde görebileceksiniz. Kendimiz için anı biriktirmek açısından da oldukça iyi!

İlgi Noktası Ekleme

Haritadan istediğimiz noktanın üzerine gelerek fotoğraflarımızı koyabiliyoruz. Anılarımızı kaydetmeye ve düzene bayıldığımız için bu özellik tam bizlik.Tüm seyahat süresince birçok ilgil noktası ekleyerek bizden sonra Dünya Turuna çıkacak motosiklet kullanıcıları için bir iz bırakacağız.  

Şimdi gelelim en can alıcı noktaya, ANNELERİMİZ!!

Bizi en çok seven, merak eden canımız anne ve babalarımız takip cihazlarına bizden çok sevindiler. Yurtdışına çıkarken telefonlarımız aktif olmadığı için sevdiklerimiz her merak ettikleri zaman bize ulaşamıyor. Artık telefonlarındaki uygulamalar sayesinde anlık olarak nerede olduğumuzu görebilecekler, hareket ediyor muyuz yoksa uzun süredir bir yerde duruyor muyuz detaylarıyla bilecekler. Bu bizi de çok sevindirdi çünkü zaten böyle bir yolculuk onlar için çok zorken bir de habersiz kalmalarını hiç istemiyoruz.

Memnun muyuz?

Açıkçası taktırdığımızdan beri sadece aile ziyaretlerine gittik, 1-2 saat misafir olduğumuz evlerde motosikletimizi sokağa da park ettik otoparka da. Camdan motosikletimiz görünsün diye alışkanlıktan olsa gerek ilk misafirliğimizde düşündük ama sonraki misafirliklerimizde inanın tek baktığımız telefon oldu. Yolculuğa çıkmadan önceki deneyimlerimiz harikaydı. Rahatlıkla Turuncu Motosiklet Takip’e motosikletlerimizi emanet ediyoruz.

 

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri