Lojistik Sektörü ve Araç Takip Sistemi

Lojistik ve Uluslararası Taşımacılık sektörüne yönelik farklı özellikler ile operasyonunuzu kusursuz yönetin. Takograf, Canbus yakıt kontrolü, Konteyner ürün güvenliği

Lojistik Sektörü ve Araç Takip Sistemi

Taşımacılık & Lojistik sektörüne yönelik araç takip sistemi özel çözümler ile tanışın!

Lojistik Araç takip sistemi ürünleri farklı sektörlere yönelik ihtiyaçların belirlenerek sahadan doğru verilerin aktarılması için kullanılan IOT teknoloji ürünleridir. Bu özellikleri sayesinde farkı sektörlere yönelik olarak ihtiyaçlara uygun birçok veri bilgisi işlenebilir ve analiz yapısına uygun halde toplanmaktadır.

Taşımacılık tarih boyunca yok olmayan bir sektördür. Lojistik olarak bir ürünün A noktasından B noktasına kadar olan taşıma sürelerinde birçok veri analiz edilmesi için depolanmaktadır. Lojistik sektöründe dışarıdan temin edilen sürücü ve araçlar veya Lojistik firmalarının kendi araçları ile yapılan taşıma süreçlerinde ürün güvenliği, ürünün lokasyon bilgisi, müşteri ile iletişim, sürücü iletişim veya araç performans bilgileri, Takograf bilgisi gibi birçok veri bilgisine ihtiyaç duyulmaktadır.

Yukarıda kısaca bahsettiğimiz Lojistik sektörü ve araç takip sistemi ürünleri ile neler yapılabileceğini konu başlıkları halinde dilerseniz detaylandıralım.

Taşımacılık Sektörü Araç Takip Sistemi

Ürün Güvenliği

Lojistik sektöründe taşınan ürün güvenliği öncelikler arasındadır. Özellikle dışarıdan temin edilen araç ve sürücülerin ürünleri A noktasından B noktasına kadar ürünleri taşıma esnasında ürün güvenliği IOT & Araç takip cihazları üzerinden anlık olarak araçların konumları takip edilmektedir.

Ürün güvenliği için sadece Lokasyon bilgisi değil aynı zamanda ürünün teslim edileceği adrese kadar geçen süre için araç Dorse kapaklarının nerede ve ne zaman açıldığı gibi ayrıcalıklı özellikler bulunmaktadır.

Konteyner takip cihazları ile ürün güvenliği de uzun süreli olarak sağlanmaktadır. Konteyner içinde bulunan ürünlerin anlık lokasyon bilgileri alınabilmekte olup dâhili batarya sahip olan takip cihazları sayesinde 1 yıl ve üzeri veri transferi gerçekleştirilebilmektedir.

GPS Lojistik Çözümleri

Araç Performans Verileri

Lojistik sektöründe en yüksek giderler arasında olan araçların bakım ve yakıt giderleri Canbus özelliğine sahip olan takip cihazları ile düzenli olarak kontrol edilmektedir. Mercedes, Daf, Scaina, Volvo vb. çekici araçlara uygun olarak tasarlanan modül ve araç takip yazılım ekranları sayesinde birçok veri bilgisi araçlar üzerinden anlık olarak takip edilebilmektedir.

Hangi Bilgiler Alınmaktadır?

Canbus üzerinden araçlardan farklı parametreler bilgiler alınabilmektedir. Toplam yakıt tüketimi, anlık yakıt tüketimi, gerçek kilometre bilgisi, motor sıcaklığı, Aks ağırlığı gibi birçok veri bilgisi Taşımacılık (Lojistik) sektöründe kullanılan araçlardan alınabilmektedir.

Araç Bakım Planlama

Taşımacılık veya Lojistik sektöründe kullanılan araç takip sistemi cihazları ile araçların bakım planlamaları rutin olarak kontrol edilmektedir. Düzenli olarak kilometre bilgisine göre yapılacak bakımlar ve maliyetler araç takip filo yönetim ekranları üzerinden raporlanabilmektedir.

 

 

Takograf Bilgisi

Uzaktan Takograf verilerini araç takip cihazları ile indirebilirsiniz. Yasa ile Uluslararası karayolu taşımacılığı yapan taşıt sürücülerin Dijital Takograf kullanımı zorunlu hale getirilmiştir.

Dijital Takograf indirime modülü ve yazılım sayesinde sürücülerin yasal sürüş dinlenme süreleri ve trafik ihlal bilgilerinin tamamı uzaktan Takograf indirme modülü sayesinde lokas bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz.

Özel Yazılım Çözümleri

Taşımacılık ve lojistik sektörü için Özel yazılım çözümleri ile tüm operasyonun yönetimi sağlanabilir. Firmanıza yazılacak olan ekranlar sayesinde müşterinize bildirimler ve araç lokasyon bilgileri anlık olarak paylaşılabilir.

Lojistik ve taşımacılık sektöründe IOT araç takip cihazları ile sizlere inovatif fikir ve projeler sunabilir.İş süreçlerinizin daha sağlıklı ve hızlı ilerlemesi için sizlere destek olabiliriz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri