Uluslararası Araç Takip Sistemi

Yurtdışına hizmet veren Lojistik firmaları araçlarını Uluslararası görevlerde Turuncu ile takip ediyor.

Uluslararası Araç Takip Sistemi

Uluslararası araç takip sistemi ile araçlarınızı hem Türkiye'de hemde Yurtdışında kesintisiz olarak takip edin. Ürün fiyatları, Sim kart hizmeti için 02165947500

Yurtdışında araç takip sistemi üzerinden hizmet alabilirsiniz. Uluslararası dolaşıma sahip olan Turuncu araç takip cihazları ile araçlarınızı Yurtiçinde ve Yurtdışında kesintisiz olarak 7/24 takip edebilirsiniz. Özellikle Uluslararası taşımacılık (Lojistik) sektöründe hizmet veren firmaların operasyonlarını Yurtdışında yönetebilmesi ve iş süreçlerinde hızlı seri bir şekilde ilerlemesi için araç takip sistemi cihazları etkili rol oynamaktadır.

Peki araçlarınızı Yurtdışında nasıl takip edeceksiniz?

Harita ve Konum Bilgisi

Araç takip yazılımı üzerinden hem WEB hemde MOBİL uygulamalar üzerinden araçlarınızı takip edebilirsiniz.

Uluslararasında hizmet veren firmalar araçlarını hem Yurtiçinde hemde Yurtdışında takip edebilmektedir. Araç filonunuz harita ekranları üzerinden anlık konum bilgileri ile beraberinde takip edebilir ve izleyebilirsiniz.

Data Sim Kart Hizmeti

Uluslararası dolaşıma sahip sim kart üzerinden ürünlerimiz çalışmaktadır. Bu hizmeti firmamız üzerinden satın alabileceğiniz gibi dilerseniz araç takip sistemi cihazları için kullanılan sim kart hizmetini kendinizde temin edebilirsiniz.

Yurtiçi ve Yurtdışı Dolaşımda Tek Sim Kart

Firmamızdan Data hattı temin etmeniz durumunda hatlarımız Uluslararası dolaşıma uygun olarak hem TÜRKİYE içinde hemde Yurtdışında çalışma özelliğine sahiptir. Bu hizmet için Yurtdışı dolaşım paket ücretlerimiz bulunmakta olup satın aldığınız paket fiyatları sabit ücretlere sahiptir. İlgili Bağlantı > M2M Nedir

Raporlamalar

Raporlama ekranları sayesine araçlarınızın Uluslararası hareketlerini ve Yurtiçi hareketlerini aynı raporlama ekranlarında tüm aktivitelerini analiz edebilirsiniz. Kontak açma kapatma bilgileri, bekleme süreleri, hız bilgileri gibi birçok veri bilgisi geçmişe dönük analiz ederek raporlarınızı Excel olarak çıktılar alabilirsiniz. İlgili Bağlantı> Araç Takip Yazılım ekranları

Sürücü ile İletişim

Sürücü ile iletişim hizmetleri için Proje hizmeti olarak Filo araçlarına sahip olan kurumlar için ayrı ve özel ekranlar üzerinden hizmet sağlanabilmektedir. Sürücü ile iletişim hizmeti için bizimle iletişim sayfasından taleplerinizi iletebilirsiniz.

Takip Cihazı Fiyatları

Yurtdışında kullanacağınız ürün fiyatları araç takip cihazı içinde bulunan Sim Kart ücretleri dahil veya hariç olarak fiyat verilmektedir. Hizmetleri 12 veya 24 aylık hizmet süreleri olarak firmamızdan teklif al sayfamızdan talepte bulunabilirsiniz.

Konu hakkında daha detaylı bilgiyi ilgi yazımızda inceleyebilirsiniz > Lojistik Sektörü Araç Takip Sistemi

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri