Bireysel Araç Takip Sistemi

Bireysel araç takip sistemi ile araçlarınızın güvenliğini sağlayın. Hırsızlıkların önüne geçin!

Bireysel Araç Takip Sistemi

Bireysel araç takip cihazı ile araçlarınızı takip edin. Uygun ve Ekonomik paket ücretleri, Hırsızlığı engelleyin güvenliği sağlayın. Fiyatları ve özellikleri.

Bireysel araç takip cihazı ürünleri araçlarınızın güvenliğini sağlayın. GPS takip cihazları ile birikimleriniz kaybolmasın! Araç takip sistemi cihazları her ne kadar şirketlerin saha operasyon çözümleri için talep ettiği ürünler arasında olsada Bireysel araç takip cihazları ile şahsi araçlarınızı da 7/24 takip edebilirsiniz.

Özellikle Türkiye’de araç çalınma oranları gün geçtikçe artmaktadır. Yıllarca çalışarak sahip olduğunuz araçlarınızın Hırsızlık ile çalınmasını Bireysel takip sistemleri ile güvenliğini sağlayabilirsiniz. Ayrıca aile bireylerinin aracınızı kullanması durumunda anlık konum, hız bilgileri ile araçların ve aile bireylerinin güvenliğini kontrol edebilirsiniz.

Sadece İstanbul’da 10,5 yılda 58.000 adet araç çalınması ve çalınan araçların 16.000 adet bulunamaması bile araç güvenliği için  araç takip cihazlarının önemini göstermektedir. Resmi verilere göre bir milyon 837 bin 354 aracın kayıtlı olduğu İstanbul’da, son 10.5 yılda 58 bin 743 otomobil çalındı. Bu otomobillerden sadece 42 bin 525’i bulunurken, olaylarla ilgili 9 bin 681 kişi yakalandı.

Peki, Bireysel araç Takip Sistemleri size ne fayda sağlar?

Güvenlik Avantajları

Bireysel araç takip sistemi cihazları ile araçların güvenliğini nasıl sağlarız. İşte detaylar halinde sizlere bir aracın hırsızlığa karşı nasıl güvenliği sağlanır bahsetmek istedik. Aşağıda bulunan özellikler Standart araç takip cihazı özelliklerini kapsamakta olup Batarya ve Motor durdurma hizmeti için aksesuar ürünlerimi tercih etmeniz gerekmektedir.

Uzaktan Motor Blokaj

Aracınıza takılacak olan Motor Blokaj kiti sayesinde aracınızın çalınması durumunda aracınızı uzaktan motorunu durdurabilirsiniz. Bu özelliği kullanmanız için Blokaj kiti satın almanız gerekmektedir.

Dâhili Batarya

Bataryalı araç takip cihazı ile takip cihazının akü ile bağlantısı devre dışı bırakılması durumunda anlık bildirimler alabilir ve aracınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Bölge Tanımlama

Araç takip yazılımları üzerinden araçlarınızı için bölge ve alan tanımlayabilirsiniz. Tanımladığınız alan dışına aracın çıkması durumunda anlık olarak bildirimler alabilirsiniz. Örnek aile bireylerinden birisi aracınız ile belirlediğiniz Üsküdar bölgesi dışına çıkmasında anlık olarak bildirim alabilirsiniz.

Ücreti Ne Kadar?

Bireysel araç takip sistemi fiyatları 12 veya 24 aylık hizmet süreleri ile satılmaktadır. Satın aldığınız hizmet paketlerine göre ürünlerimizi tercih edebilirsiniz. Ürünlerimiz içinde Data hattı (Turkcell) Montaj ücreti ve aldığınız pakete bağlı olarak yazılım hizmeti ile destek verilmektedir. Ürünlerimize araç takip modelleri sayfamızdan bakabilirsiniz.

Araç Takip Sistemi satın almadan önce yazımızı okumanızı tavsiyede ederiz.

Raporlama Ekranları

30 ve üzerinde farklı raporlama ekranları ile arabanızı takip edebilirsiniz. Aracınızı günlük kaç kilometre yol katettiği, nerede bekleme yaptığını, hangi güzergâhı takip ettiği gibi birçok bilgiyi bireysel olarak kullanacağınız araç takip sistemi cihazları ile izleyebilirsiniz.

Ayrıca Mobil Uygulama üzerinden farklı özellikleri sayesinde aracıma götür, Google Sokak görüntüsü, Whsatpp üzerinden aracın konumunu paylaşabilir ve tek tuşla sürücü araması yapabilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri