Motosiklet Güvenlik Takip Sistemi Özellikleri, Fiyatları

Motosiklet güvenlik sistemi ile Hırsızlıkların önüne geçin!

Motosiklet Güvenlik Takip Sistemi Özellikleri, Fiyatları

Motosiklet güvenlik sistemleri ile hırsızlığa karşı motorun güvende. Batarya, G-Sensör, Vale modu Motosiklet takip cihazları fiyatları ve özellikleri.

Nesnelerin İnterneti İOT ile araçların takip edilmesi veya farklı nesnelerin haberleşmesi sayesinde günümüzde takip edilecek ürünler için farklı takip cihazı modelleri geliştirilmektedir. Örnek olarak bir araç takip sistemi ürününde araç takip cihazının araç için batarya gereksinimi olmadan araç aküsünden destek alabilir. Fakat motosiklet takip sistemleri batarya gereksinimi duymaktadır. Geliştirilen özel Bataryalı Takip Cihazları sayesinde motosiklet takip cihazları akülerin beslemesinden direk enerji almamaktadır.

Kurulum ve Montaj

GPS Motosiklet takip sistemi ürünlerinin kurulum ve montajı basit ve kolaydır. Ortalama olarak 20 dakikalık bir işlem sonrasında motosiklet takip cihazı motorunuza montajı yapılmaktadır. Takip cihazları 3 adet kablo ile çalışmakta olup şase, besleme ve kontak bilgisi motosiklet den alınmaktadır. Motosiklet takip cihazı içinde bulunan lityum iyon pil üzerinden kendi enerjisini sağlamaktadır. Kontak açık durumunda cihaz kendini şarj eder siz kontağı kapatmanız durumunda cihaz beslemesini kendi içinde bulunan pil üzerinden sağlamaktadır. Bu sayede uzun süre bekleme ve veri gönderme desteği sağlanmaktadır. Kurulum sonrasında size verilecek olan kullanıcı adı ve şifre ile sisteme erişim sağlanabilir. Tüm Mobil Uygulamalarda takip edebilir ve web arayüz üzerinden internetin olduğu her noktadan erişim sağlayabilirsiniz.

Motosiklet Takip Sistemi Nasıl Çalışır?

Motosiklet takip sistemleri uydu üzerinden haberleşmektedir. 24 farklı uydulardan minumum 4 adet uydu görmesi gerekmektedir cihazların. Uydudan alınan koordinat bilgileri, hız, kontak vb. farklı bilgiler cihazların içinde bulunan M2M data hatları ile araç takip sistemi yazılım sunucularına aktarılmaktadır. M2M hatlar üzerinden gelen veri bilgileri motor takip cihazı protokolü ile çözümlenerek Veri tabanına kayıt edilmektedir.  Kullanıcılara verilen şifre ve kullanıcı adı ile web üzerinden ve mobil uygulamalardan sisteme giriş yaparak izleyebilirler.

Uyku Modu (G-Senör) ile Uzun Süre Veri Gönderim

Motosiklet takip sistemi içinde bulunan G-Sensörü ile daha uzun bir süre bataryanın aktif olması sağlanmaktadır. Normal standart bataryalı cihazlarda cihazlar kendi beslemesi üzerinden ver vermektedir. G Sensör ile kullanılan yeni nesil Motosiklet takip sistemleri sayesinde siz motosikletin kontağını kapatmanız durumunda cihaz uyku moduna geçecektir. Bu süreç ile batarya ömrü normal standart motor takip sistemine göre çok daha uzun bir zaman dilimi aktif olarak kalacaktır. Motor hareket etmesi durumunda G-Sensörü sayesinde motor uyku madundan çıkarak aktif olarak veri göndermeye başlayacaktır.

Raporlama Ekranları

Motosiklet Güvenlik Sistemi

Motorsiklet takip cihazları üzerinden gelen veriler ile kullanıcılar farklı raporlama seçenekleri ile motosikletlerin gün içinde yaptığı tüm aktiviteleri kontrol edebilirler. Günlük yapılan kilometre bilgisi, motorun toplam kilometre bilgisi, kontak durum bilgileri, koordinat bilgiler ve adres bilgisi gibi verileri farklı raporlar üzerinden görebilirler. Kontak açma kapatma raporu ile kontak bilgilerini. Seyahat raporları ile motosikletin A Noktasından B noktasına gidiş mesafesi, süresi, maksimum hız bilgisi gibi birçok veriye takip cihazları ile raporlayabilirler. Raporlamalarda anlık bilgilerin yanısıra kullanıcılar geçmişe dönük olarak da Araç Takip sistemi yazılımı üzerinden raporla alabilirler. Excel veya PDF çıktıları olarak dışa aktarım yapabilirler. Raporlama ekran görüntüleri

Alarm ve İhlaller

Araç Takip Mobil Uygulama Demo

Bölge tanımlama ile motosikletinizin belirlediğiniz bölge dışına çıkması durumunda bilgilendirilebilirsiniz. Çekilme alarmı ile motosikletinizin kontak kapatıldıktan sonra koordinat bilgilerinde bir değişim olması durumunda çekilme alarmı alabilirsiniz. Hız limiti aşımı ve günlük kilometre ihlalinde araç takip sistemi yazılımı üzerinde gene anlık olarak bilgi alabilirsiniz. Motosiklet alarm bilgilendirmeleri SMS ve Mail olarak sağlanmaktadır.

Motosiklet Takip Sistemi Cihaz Fiyatı Ne Kadar?

Motosiklet takip sistemi fiyatları 12 veya 24 aylık hizmet sürelerini kapsamaktadır. Satın alacağınız ürünlerin içinde bulunan M2M sim kart veri gönderimleri, İstanbul içi kurulum ve montaj hizmeti dâhildir. Bu sürelerin sonunda hizmete devam edilmek istenmesi durumunda tarafınızdan sunucu ve veri gönderim hizmet ücreti talep edilecektir.Fiyat ve ürün özellikleri için Motosiklet Takip Cihazı MT-100 modelimizi inceleyebilirsiniz. 

Soru Cevap

Motosiklet Takip Cihazı

Tüm Motorlara uyumlu mudur ?

Motosiklet takip sistemi tüm motorlara uyumludur. Bireysel motorsiklet güvenlik altına almak, Paket servis yapan motorların servis hizmetlerinin kontorlü, kurye motorları gibi farklı amaçlar için kullanılabilir.

Dâhili Batarya nasıl çalışır ?

Motosiklette kullanılan ürünler dahili batarya ya sahiptir. Beslemesini kendi bataryası üzerinden sağlamaktadır. Kontak kapatıldıktan sonra batarya üzerinden veri göndermeye devam eder.

G-Sensörü Nedir ?

G-Sensör ani durma, ani kalkış, devrilme, motosikletin pozisyonun değişmesi gibi hareket algılanmasında sistem üzerinden veriler alınabilmektedir.

Güvenlik Kiti Nedir ?

Motosikletin çalınması veya acil bir durum olması durumunda motor Blokaj kiti ile motorunuzu durdurabilirsiniz.

Harita Seçenekleri Nedir ?

Ekran üzerinde harita seçimleri yapabilirsiniz. Sokak Haritası, Karma Harita, Uydu haritası ve farklı harita seçimleri ile motorlarınızı takip edebilirsiniz.

Raporlama Seçenekleri Nelerdir ?

Sistem üzerinden kontak açma kapatma, günlük kilometre raporu, bekleme raporu. Bölge ihlal raporları gibi birçok rapor alınabilmektedir.

Animasyon Bilgisi Varmı ?

Ekran üzerinden motosikletin yapmış olduğu güzergah bilgisini animasyon ekranlarında izleyebilirsiniz. İstediğiniz tarih ve zaman bilgisi olarak inceleyebilirsiniz.

Motorum Satılırsa Başka motora takılır mı ?

Evet, motosiklet takip cihazımız motorunuzun satılması durumunda yeni motorunuza montajı sağlanmaktadır.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Teknik destek konularınız için uygulama içerisinde yer alan destek merkezinden direkt olarak yazabilir ve 0850 304 32 79 telefon numarasından teknik departmanımızı 7/24 arayabilirsiniz.
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri