Motosiklet GPS takip sistemi

Turuncu Motosiklet GPS Takip Cihazları ile Motosikletin Güvende !

Motosiklet GPS takip sistemi

Motosiklet GPS Takip cihazı ile motorunuzun güvenliğini sağlayın. Benzersiz farklı özellikler ile tanışmak için Demo şifresi ile uygulama ekranlarımızı inceleyin.

Motosiklet GPS Takip Cihazı ile motosikletinizin güvenliğini kusursuz olarak sağlayabilirsiniz. Motosikletinizi park ettiğiniz noktada Akıllı güvenlik modu sayesinde herhangi bir hareket algılanması durumunda Turuncu Motosiklet Takip cihazı sizlere anlık olarak bildirim gönderebilir ve ayrıca 0 850 hat üzerinden ilgili kullanıcı aranarak bilgilendirme sağlanır.

Peki, Motosiklet GPS Takip sistemi Özellikleri Nelerdir? Kurulum ve Montaj, Akü Tüketimi, G-Sensör & Hareket algılama, Uzaktan Motor Durdurma, Motosiklet GPS Takip Cihazı Nasıl Çalışır? Tüm sorularınız için sizleri aydınlatmak isteriz.

Mobil Uygulama Ekranlarını incelemek de demo şifresi için uygulamamızı telefonunuza indirebilirsiniz. Google Play | IOS

Cihaz Montajı Ne Kadar Sürüyor?

Motosiklet GPS Takip cihazlarını motosikletinize ortalama olarak 45 dakika veya 1 Saat gibi bir süre içinde takılmaktadır. Motosikletinizin marka modeline göre montaj süresi değişiklik göstermektedir. Montaj sonrasında Ürün kutusunun arka kısmında bulunan QRKOD okutarak uygulamamızı telefonunuza indirerek ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Motosiklet GPS Takip Cihazı Nasıl Çalışır?

Motosiklet GPS Takip cihazı Uydular üzerinden haberleşerek konum bilgisini, hızını, açı ve yükseklik gibi birçok bilgiyi düzenli olarak GSM Baz istasyonları üzerinden Sunuculara anlık olarak aktarım sağlamaktadır.

Motosiklet takip cihazları üzerinden tüm veriler Veri tabanında işlenerek kullanıcılara Web ve Mobil uygulamalar üzerinden sunulmaktadır. Kullanıcılar motosikletleri ile gün içinde yaptığı kilometre bilgisini, ortalama hız veya maksimum sürat gibi birçok bilgiye Turuncu Motosiklet Takip Cihazı üzerinden anlık olarak takip edebilir ve raporlayabilirler.

Düşük Akü Tüketimi Nedir?

Turuncu Motosiklet GPS Takip cihazları akü dostu ürünlerdir. Yüksek teknolojiye sahip olan IOT ürünleri arasında bulunan motosiklet takip cihazları çok düşük enerji tüketimine sahiptirler. Motosikletinizin kontağını kapattıktan 90 Saniye sonra ürünümüz akıllı park moduna geçerek 0,07 mHa enerji tüketimi sayesinde çok uzun süre veri gönderme özelliğine sahiptir.

Gömülü ve akıllı yazılımlar sayesinde GPS ve GSM baz istasyonları ile haberleşmeyi çok küçük paketler ile yaparak ve herhangi bir hareket algılanmasında anlık olarak derin uyku modundan çıkarak sizlere bildirimler gönderilir. Düşük Enerji Tüketimi için Videomuzu izleyebilirsiniz.

G-Sensör & Hareket Algılama Nasıl Çalışıyor?

Turuncu Motosiklet GPS Takip cihazı içinde bulunan G-Sensör ile motosikletinizin aküsü bitirmez. Hareket algılama özelliği siz Motosikletinizin kontağını kapattıktan 90 saniye sonra devreye girerek sizlere 34 XXX 1234 Plakalı aracınız Güvenlik Park modunda olarak bildirim gönderilir.

Güvenlik Park modu ile Turuncu Motosiklet Takip Cihazı artık motosikletinizin güvenliğini sağlamaya başlamıştır. Motosikletinizin herhangi bir şekilde hareket ettirtilmesi, yan ayak veya orta sehpadan indirilmesi durumunda sizlere anlık olarak bildirimler gönderilir. Siz tekrar kontak açmanız durumunda Akıllı Park modundan çıkarak düzenli olarak sizlere konum bilgisi gönderir.

Uzaktan Motor Durdurma Nasıl oluyor?

Uzaktan Motor Kilitleme (Dijital Güvenlik) iki aşamalı yapılmaktadır. Kullanıcı tarafından yapılan Kontrollü Blokaj ve Turuncu Operasyon birimi tarafından yapılan Kontrolsüz Blokaj olarak gerçekleşmektedir.

Kontrolü Blokaj Kullanıcı bu işlemi kendisi 7/24 yapabilir. Motosikletinizin hızının “0” olması ve kontak durumunun “Kapalı” Pozisyonda olması beklenir. Bu iki kriter doğru ise motosiklet kontağı kapatıldıktan sonra güvenlik devreye girer.

Kontrolsüz Blokaj Turuncu Operasyon birimi tarafından kullanıcıdan alınan Onay ile yapılmaktadır. Motosikletin hızı “0” olarak gözlemlendiğinde blokaj komutu merkez tarafından gönderilmektedir.

Hangi Bildirimler Alabilirim?

Turuncu Motosiklet takip sistemi Mobil uygulama üzerinden aşağıdaki bildirimleri alabilirsiniz. Ayrıca 850 hat üzerinden sesli olarak Kullanıcı otomatik aranmaktadır.

Dâhili Batarya Nedir?

Dâhili Batarya Motosiklet GPS Takip Cihazı içinde bulunan Lityum iyon pil teknolojisidir. Cep telefonlarında kullanılan ve uzun süreli enerji beslemesi sağlayan bir pil kullanılmaktadır. Motosiklet takip cihazının enerjisi kesilmesi durumunda ortalama 3 gün süre ile cihazdan veri alınabilmektedir.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri