Turuncu araç takip yazılım ekranları

Turuncu araç takip esnek raporlama ekranları, kolay kullanım ve birçok fonksiyonel özellik.

Turuncu araç takip yazılım ekranları

Araç takip Mobil ve WEB uygulama ekranları. Uygulama özellikleri, Whatsapp, sürücü arama, konuma git özellikleri. Google Play Andorid IOS hemen ücretsiz indirin.

Turuncu araç takip Web kullanım ekranları ile araçların anlık konum bilgilerinin yanısıra araçların gün içinde yaptığı tüm hareketleri analiz edebilirsiniz.

Farklı raporlama ekranları ile araçlarınızı belirlediğinizi iki tarih veya saat arasındadaki tüm aktivitelerini raporlayabilirsiniz. Raporlarınızı EXCEL dosyaları halinde bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.

Giriş Ekranı

Giriş için size verilecek olan Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmanız gerekmektedir. Kullanıcı girişinde verilen mail adresi ve şifre kısmına şifrenizi yazarak internetin olduğu her noktadan giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi unutmanız durumunda tanımlı olan mail adresinize 7/24 şifreniz gelecektir.

Araç takip mobil uygulama ekranı

Takip Ekranı

GPS Takip ekran görüntüleriKullanıcılar için basit ve kolay menüler içeren giriş ekranında sadece araç plaka butonu ve menü butonu görebileceğiniz ekrandır. Menüler gizli olarak tasarlanmış olup hedef müşterinin araçlarını daha geniş bir ekranda odaklanarak görmesi planlanmıştır.

Plaka Listesi

Plaka menüsü dinamik bir yapıya sahiptir. Araçların hızları ve kontak bilgileri, kontak açık veya kapalı olan araçlar iletişim kurulamayan araçlar gibi birçok bilgi dinamik ve anlık olarak değişken yapıya sahiptir. Menü üzerinde araç plakalarını arayabilir ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz

Takip ekranı üzerinde her aracın rengi farklı tanımlanmaktadır.

Sarı > Araç bekleme pozisyonunda kontak açık
Yeşil > Kontak açık hareket halinde, 
Kırmızı > Kontak kapalı hareketsiz, 
Siyah > İletşim kurulamıyor.

Kısa yollar

Kısa yol tuşlarıKolay menü çubuğu sayesinde Araç takip ekranını ve işlevsel menüler ile farklı komutlara ulaşabilirsiniz. Kontak Açma veya kapa bildirimleri araç takip ekranı üzerinde görebilirsiniz.

  1. Ekran üzerinde araç bildirimlerini aktif edebilir veya gizleyebilirsiniz
  2. Harita üzerinde belirlediğiniz noktalar arasında size en kısa mesafeyi hesaplayarak Rota oluşturmasını sağlayabilirsiniz.
  3. Harita seçim katmanı sayesinde sokak haritası veya uydu haritası seçimi yapabilirsiniz.
  4. Harita üzerinde adres arayabilirsiniz.
  5. Haritayı tam ekran yaparak araçlarınızı takip edebilirsiniz.

Animasyon Ekranı

Turuncu araç takip sistemi Animasyon ekranları ile araçlarınızın geçmiş dönük yapmış olduğu tüm hareketleri haritalar üzerinden takip edebilirsiniz. Geçmiş izleme özelliği ile hız, kontak durumu ve saat bilgilerine ulaşabilirsiniz. İlk kontak , Son kontak , Maksimum hız, Ortalama hız Rölanti bekleme süresi, Seyahat süresi

Raporlar

Raporlama ekranları üzerinden araçlarınız gün içinde yaptığı tüm aktivitelerinin detaylarına ulaşabilirsiniz. Tüm raporlarda iki tarih arası veya saat aralıkları seçebilir yada sadece hafta sonu araç kullanımlarını raporlayabilirsiniz.

Dinamik Rapor Filtrelemeler

Araç takip mobil Uygulama Demo

Yazılım ekibi tarafından sürekli güncellenen veri tabanı sayesinde raporlarınıza hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Veri tabanında bulunan bileşenlerin hepsi güncel olarak optimize edilmektedir.Raporlar için istediğiniz kriterlere göre basit ve kolay bir yapı ile filtreleme yapabilirsiniz. Sadece sokak ismi, il ismi, plaka, hız vb. rapor için dinamik sorgulama sayesinde kısa sürede istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Dinamik Raporlama ekranları

Anlık konum raporu

Araçlardan gelen bilgilerin anlık olarak görülebileceği rapor seçeneğidir. Güncel olan araç veri bilgileri raporda gösterilmektedir. Araç kontak durumu adres bilgisi ve toplam km raporlarda görülebilir. Araçtan veri gelmemesi durumunda anlık araç konum raporunda takip edebilirsiniz.

Anlık Konum Raporu

Detay Raporu

Araçların gün içinde yapmış olduğu sürüş bilgilerinin analiz edilebileceği raporlardır. Detay raporlarında araç kontak bilgisi, toplam ki bilgisi, hız ve kontak bilgileri araç takip detay raporları üzerinden takip edilebilir. Raporlama içinde filtreleme yaparak belirlediğiniz tarih ve zaman dilimi için raporlar alabilirsiniz.

Araç detay raporu

Sıcaklık Sensör Raporları

Araç takip cihazı üzerinden gelen kilometre bilgilerin raporlandığı ekrandır. Günlük kilometre raporunda araçların günlük olarak kilometre bilgileri raporlayabilirsiniz. Belirlediğiniz iki tarih ve saat aralığında hangi aracın kaç kilometre yol katettiğini sistem üzerinden görebilirsiniz. Mesai dışı kullanımları Günlik kilometre raporundan takip edebilirsiniz.

Araç takip sıcaklık sensör raporu

Kontak açma kapatma raporu

Araçların gün içinde yapmış olduğu kontak açma ve kapama bilgilerinin olduğu raporlama seçeneğidir. Aracın kontak nerede açtığı ve kapattığının bilgileri, adres bilgisi ve konum bilgisini kapsayan rapordur.

Kontak açma kapatma raporu

Bekleme Raporu

Araçların hangi konumda ne kadar süre bekleme yaptığını raporlardığınız ekranlardır. Araç ilgili konuma ne zaman giriş yaptığı ve çıkış yaptığı ayrıca ne kadar süre beklemede kaldığının bilgisidir.

Bekleme raporu

Günlük Kilometre Raporu

Araç takip cihazı üzerinden gelen kilometre bilgilerin raporlandığı ekrandır. Günlük kilometre raporunda araçların günlük olarak kilometre bilgileri raporlayabilirsiniz. Belirlediğiniz iki tarih ve saat aralığında hangi aracın kaç kilometre yol katettiğini sistem üzerinden görebilirsiniz. Mesai dışı kullanımları Günlik kilometre raporundan takip edebilirsiniz.

Günlük Kilometre Raporu

İhlal Raporları

Araçlarınız için Web ekranları üzerinden limitler tanımlayabilirsiniz. Belirediğiniz hız limiti üzerine çıkması, mesai dışı kullanım, batarya güçten kesilmesi, günlük kilometre, Bökge tanımlama gibi birçok kriteri tanımlayabilirsinz.

Mesai Saati Tanımlama

Araçlarınızın mesai saati içinde kaç km yaptığı ve mesai dışı kam km yaptığını raporlayabilirsiniz.

Mesai dışı kullanım raporu

Hız limiti ve bölge tanımlama

Her araç için ayrı ayrı hız limiti tanımlayabilirsiniz. Hız limit aşımlarından anlık bildirim yönlendirilir.Araçlarınız için bölge belirleyebilirsiniz. Bölge dışına çıkan araçlardan anlık bildirimler alabilirsiniz.

Günlük Kilometre Tanımlama

Her araç için günük kilometre sınırı tanımlayabilirsiniz. Belirlediğiniz km sınırını raporlar halinde günlük olarak görebillirsiniz.

Enerji Kesilme Bilgisi

Dahili bataryalı ürünlerimizde takip cihazının besleme kaynağından ayrılması durumunda anlık olarak bildirim alabilirsiniz.

Yazılım ekranlarımız ile tanışmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri