Araç Takip Sistemi Yazılım Seçimi | Özellikleri | Ekranları

Araç takip sistemi yazılımı özellikleri nelerdir? Web Ekranları, Mobil Uygulama ve yazılım tasarımlarına dikkat etmelisiniz.

Araç Takip Sistemi Yazılım Seçimi | Özellikleri | Ekranları

Araç takip sistemi yazılım nasıl olmalı? Web Mobil uygulamalarda hangi özellikler olması gerekli. Sunucu, kodlama, UX ve UI nedir.

Araç takip cihazı satın almadan önce kullanacağınız ürününün yazılım ekran görüntüleri veya araç takip Demo ekranı görmeniz karar verme sürecinde başarılı olmanızı sağlayacaktır.

Satın alacağınız ürünler kısa vadeli değil uzun vadeli kullanacağınız ürünlerdir. Bu neden Uydu takip sistemi cihazı seçiminde sadece fiyat odaklı olarak araştırma yapılmamalıdır. Uzun süreli kullanım hizmeti sağlanan araç takip sistemi ürünleri ile minimum 12 veya 24 aylık bir hizmet süresi olarak satın almanız gerekmektedir.

Araç takip sistemi özellikleri ve yazılımı seçiminde dikkat etmeniz gerekli olan unsurlar vardır. Araç takip cihazı ürünleri ne kadar verimli çalışsa da eğer alt yapısında sağlık kurulmayan bir ara yüz ve sunucu olması durumunda araç takip sistemi ürünlerinden alacağınız verim kısıtlı olacaktır. Cihazlarda sürekli olarak konum hatası, cihazların araç takip sistemi sunucularından kopmaları ve veri göndermeme gibi problemler ile karışılacaksınızdır. Bu nedenle araç takip sistemi ürünü satın almadan önce mutlaka yazılım alt yapısını sorgulamanız gerekmektedir.

Kullanılan Teknoloji

Araç takip cihazı mobil ekranlarYazılım sürekli olarak gelişen bir teknolojiye sahiptir. Yazılım hiçbir zaman sonlanmaz ve sürekli olarak geliştirilmesi gerekmektedir. Müşteriden gelen geri dönüşümler ile yazılım sürekli güncellenmektedir. Teknoloji ve yeniliklere açık olan bir alt yapı olması sistemin verimli ve sürdürülebilir bir alt yapıya sahip olan bir ürüne sahip olmanız kesintisi olarak araçlarınızdan veri bilgisi alabilmenize imkan verecektir.

Araç Takip Sunucuları

Raporlamalarda hız ve cihazlardan gelen veri bilgilerinin Veri tabanına kayıt edilmesi için sunucuların kaliteli ve teknolojik bir altyapıya sahip olması gerekmektedir. Kaliteli olan bir sunucu da verilerin barındırılması saldırılara karşı güvenli olması verilerin korunması açısından büyük önem kazanmaktadır.

Yedeklemeler

Verilerinizin güvenliği için araçlardan gelen bilgilerin depolanması ve yedeklenmesi gerekmektedir. Geçmişe dönük araç takip cihazı üzerinden gelen verilerin trafik cezaları, sürücü hatalı kullanım bildirimleri vb. sorgulanması gerekli olan zamanların geçmişe ait verileri analiz etmenize imkân verecektir. İki ayrı noktadan verilerin yedeklenmesi veri kayıplarını engelleyecektir.

Araç Takip Cihazı

Yazılım performansı ile alakası olmasada kullanacağınız araç takip cihazlarının doğru ve güvenilir veri göndermesi gerekmektedir. Doğru gelmeyen veriler veya GPS görmeyen cihazlar yüzünden yazılımdan hiçbir şekilde verim alamayacaksınız.

Yazılım Ekranları

Web Kullanım Ekranları

Kullanımı kolay ve erişilebilirlik web ara yüz yazılımında ön planda olması gereken bir kriterdir. Masaüstü bilgisayarlar üzerinden basit ve kolay bir ara yüze sahip olan araç takip yazılımını tercih etmeniz GPS takip sistemi ürünlerinden verim almanıza imkân verecektir. Raporlama ekranlarında kolay kullanım ve otomatik rapor gönderme seçeneklerinin olması iş süreçlerinizin basit ve kolay olmasına imkân verecektir.

Mobil Uygulamalar

Araç takip mobil Uygulama Demo

Mobil uygulamalar ile tüm platformalar da araçlarınızı izlemeniz gerekmektedir. Tüm mobil cihazlara uyumlu bir yapıya sahip olan bir alt yapı ile tüm cihazlardan raporlamalar, araçların anlık konumları, uzaktan motoru durdurabilme gibi özelliklere sahip olması gerekmektedir. Sürücü arama özelliği ve aracıma götür gibi farklı özelliklerin olmasına dikkat edin. Detaylı bilgi için Araç takip yazılım ekranları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

UX / UI Nedir ?

Araç Takip Mobil Ekranlar

Yazılım ekranlarının tasarlanmasında iki ana kriter ön planda olarak tasarımlar yapılmaktadır. Bunlar UI | UX olarak ifade edilmektedir. Tamamı ile kullanıcılara kullanım kolaylığı sunulması için tasarlanan ekranlardır. Tasarımın bu kriterlere göre uygun geliştirilmesi sizlere çok daha kolay ve kullanışlı ekranlar ile karşılaşmanıza imkân verecektir. 

  • UI - User Interface Türkçe karşılığı > Kullanıcı arayüzü
  • UX – User Experience Türkçe Karşılığı > Kullanıcı deneyimi
Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri