Araç Takip Yazılımı

Araç Takip yazılımı ile araçlarınız hem WEB ekranında hem MOBİL telefonlarınızda !

Araç Takip Yazılımı

Araç takip yazılımı seçiminde nelere dikkat etmelisiniz. Mobil ve Web uygulama ile telefonlarınızdan araçlarınızı takip edin. Araç Takip Programı ve özellikleri.

Araç takip yazılımı satın alma sürecinde karar vereceğiniz en önemli kriterler arasındadır. Satın almak istediğiniz takip cihazlarından gelen verilerin işlendiği ve 7/24 ekranlar üzerinde araçlarınızı takip edeceğiniz yazılım ekranlarıdır.

Peki araç takip sistemi yazılım ekranlarında neler olmalı? Bunlardan kısaca maddeler halinde bahsederek araç takip sistemi satın almadan önce dikkat etmeniz gereken noktalardan bahsedeceğiz.

Responsive | Native Tasarım hangisi?

Öncelikle Araç Takip yazılımının Web ve Özellikle Mobil uygulamasının Responsive tasarım olmadığını bilmeniz gerekmektedir. Responsive tasarım ve Mobil uygulama arasında kullanım farklılıkları bulunmaktadır.

Responsive Tasarım Nedir

Duyarlı web tasarımı, web sayfalarının çeşitli cihazlarda ve pencere veya ekran boyutlarında iyi görüntülenmesini sağlayan web tasarımına bir yaklaşımdır. Responsive tasarımda sayfada kaymalar ve istikrarsız bir çalışma şekline sahiptir.

İçerik Bilgisi > Responsive Tasarım Nedir?

Native Tasarım

Doğru bir yazılım kodlaması için Native kod yapısı olması gerekmektedir. Mobil uygulama için ayrı ayrı yazılan kodlama ekranları yazılımın stabil ve istikrarlı çalışması için büyük etkendir.

İçerik Bilgisi > Native Nedir

UI / UX Tasarım Ekranları

Araç takip yazılımının kullanım kolaylığı olması gerekmektedir. Ekranların Standartlara göre tasarlanmış olması kullanıcı tarafından bakıldığında basit ve kolay bir arayüzü sahip olması gerekmektedir. Raporlama ekranları, Animasyon ekranı vb. yazılım ekranlarının kolay arayüze sahip olmalı.

WEB EKRANLARI

Web ekranları kullanım olarak sizin ihtiyaçlarınızı karşılaması gerekmektedir. Tüm kullanıcıların basit ve kolay bir şekilde kullanılabilecek yapıya sahip olması gerekmektedir.

Limitler ve Alarmlar

Yazılım üzerinden araçlarınıza limitler belirleyebilmeniz gerekmektedir. Bu tamamı sizin kontrolünüzde olması gerekmektedir. Hız limiti ihlali, bekleme süresi ihlali, günlük kilometre ihlali, mesai dışı çalışma ihlali gibi birçok ihlal bilgisini yazılım üzerinden tanımlayabilmelisiniz.

Otomatik Raporlamalar

Yazılım ekranlarında otomatik rapor gönderme özelliğinin olması gerekmektedir. Siz sürekli olarak araçlarınızı takip etmek zorunda değilsiniz. Belirlediğiniz zaman dilimlerinde günlük, haftalık veya aylık olarak düzenli raporlamalar almalısınız.

Rapor Yapıları

Raporlama ekranlarının özelleştirilebilmesi gerekmektedir. Kolon kısımlarının istediğiniz alanları ekleyebilme veya çıkarabilme özelliği olması sizin çok daha rahat ve verimli raporla almanız için kriter olacaktır. Ayrıca raporlama ekranlarında EXCEL olarak çıktılar alabilmelisiniz. Excel çıktısı aldığınız formatın virgül veya kelimeler olarak olmaması gereklidir. Hazır format şeklinde olmalıdır.

MOBİL UYGULAMALAR

Araç takip yazılımıMobil uygulamalar en fazla kullanılan ekranlardır. İş temposunun yoğun olmasından dolayı günümüzde mobil uygulama kullanım oranları %70 civarında bir hacime sahiptir.

Google Sokak Görünümü

Google sokak görünümü ile araçlarınızın konum bilgileri Sokak görünümü olarak görebilmelisiniz. Bu hizmet sayesinde hangi noktada araçlarınızın bulunduğunu takip edebilirsiniz.

Motor Blokaj Özelliği

Motor durdurma özelliği özellikle Ren a car Araç Kiralama Firmaları tarafından tercih edilmektedir. Bu özelliği sizin istediğiniz zamana 7/24 kendinizin yapabilmesi gerekmektedir. Bilgi için Kiralık araç takip sistemi

Sürücü Arama Butonu

Sürücü aram butonu ile sürücüleri Mobil araç takip uygulaması içinden direk arayabilmelisiniz. Rehber üzerinden numara aramak yerine daha kolay ve basit bir şekilde arama yapabilirsiniz.

Whatsapp Konum Paylaşabilme

Aracınızın konumu whatsapp üzerinden paylaşabilmelisiniz. Örnek aracınız serviste veya farklı bir noktada olması durumunda ilgili kişiye whatsapp üzerinden paylaş butonu sayesinde aracın konumunu anlık olarak gönderebilirsiniz.

Kısaca araç takip yazılımı seçiminde birçok kriter bulunmaktadır. Doğru seçim yapmanız ilerleyen süreçte araçlarınızın takip edilmesi için size katkı sağlayacaktır.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri