Araç Takip Firmaları

Araç Takip Firma (Şirket) seçiminde nelere dikkat etmelisiniz?

Araç Takip Firmaları

Araç takip sistemi firma seçiminde nelere dikkat etmelisiniz? Hizmet alacağınız firmanın yorumları, referansları, takip cihazı ücretleri ve servis desteğini araştırın.

Araç takip firma seçimi gerçekten dikkat edilmesi gerekli olan bir seçim kararıdır. Araç takip ürünü satın alacaksınız ve satın aldığınız ürünler uzun süreli kullanım için geliştirilen IOT teknolojik ürünlerdir.

Firma seçimi doğru karar verilmesi gerekmektedir. Bu konuda sizlere ışık tutacak bilgileri Blog yazımız içinde yer vermek istedik.

Araç takip firma seçiminde nelere dikkat etmelisiniz?

Araç takip sistemi cihaz seçiminde iletişim kurduğunuz Firmalar ile ilgili bilgiler toplamalısınız. Bunları konu başlıkları olarak aşağıda okuyabilirsiniz.

Firmanın Referansları

Firma seçiminde firmanın çalıştığı ve hizmet verdiğimi müşteriler ile görüşmeniz gerekmektedir. Çalışmak istediğiniz araç takip firmasından Referans bilgileri isteyin. Hatta Referans olarak firma bilgilerinde yetkili kişiler ile konuşup firmanın yazılımı, teknik desteği vb. tüm detayları sormalısınız.

Satış sonrası müşteri desteği

Araç takip ürünleri satış sonrasında destek verilmesi gereken ürünlerdir. Araçların hareket olması veya servis hizmetlerinde cihazların konum değişmesi veya yanlış müdahaleden dolayı servis desteğine ihtiyacı olmaktadır.

Araç takip firmasının servis desteğini ne kadar sürede sağladığı? Arızalı olan cihazı yenisi ile değiştirip değiştirmedi? Servis hizmetini adresinizde mi veriyor? Bunun gibi birçok soruyu araç takip firması seçerken sorgulamanız gerekmektedir.

Firma teknik desteği nasıl sağlıyor?

Araç takip cihazlarının arızalacağını veya araç değişikliği yapacağınızı unutmayın. Bu nedenle Firma teknik destek hizmeti gerçekten çok önemli olacaktır. Size verilen tarih ve zamanda destek vermesi iş süreçlerinizin ilerlemesi için önemlidir.

Ek Cihaz Ücretleri

Satış pazarlama kadronuzu genişledi ve araç ihtiyacınız oldu ve araçlarınızı satın aldınız. Çalıştığınız araç takip firmasından yeni ürün almanız gerekli. Bazı araç takip firmaları mevcut sistemde araçlarınızın olduğunu bildiği için yeni cihaz alımlarından yüksek fiyat uygulayabilmektedir. Örnek sistemde 20 aracınız var ve araç filonuza 10 araç ekleyeceksiniz. Mevcut firma cihazlarını kullandığınız için ve 10 aracı başka firmadan alamayacağınızı bildiği için örnek 50 birim fiyat olan bir ürünü 70 birim fiyat olarak sizlere sunabilirler.

Bu nedenle sonraki süreçte alacağınız ürünler ile ilgili sabit fiyat veya dolar bazında anlaşma yapmalısınız.

İlgili İçerik > Araç Takip Sistemi Fiyatları

Sunucu Barındırma

Araç Takip Firmaları

Satın aldığınız araç takip sistemi cihazlarının hizmet süreleri bulunmaktadır. 12 veya 24 aylık süre sonunda sizden araç takip firmaları yazılım ve sunucu yenileme ücreti talep edecektir. Bu ücretler sabit olmayın sonraki yıllarda yüksek sunucu yenileme ücretleri ile karşılaşmamak için sözleşmenizi iyi inceleyerek onaylayın.

 

 

Sosyal Medya Yorumları

Size doğru bilgiyi Sosyal Medya ve Google yorumları verecektir. Firma seçiminde son kullanıcı yorumları önemlidir. Ayrıca şikâyet konularında Google Play veya IOS marketlerde inceleyebilirsiniz

Bilgi > Mobil uygulamalarımız Turuncu Google Play | Turuncu IOS

Araç Takip Firma seçiminde birçok kriter var. Yukarıda kısaca bahsettiğimiz başlıklara göre araç takip cihazı satın alamadan önce ve çalışacağınız firma seçiminde bu maddelere dikkat ederek doğru firma seçimi yapabilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri