Araç Takip Sistemi Fiyatları

Araç Takip Sistemi ne kadar? Paket Ücret Fiyatları. Çeşitleri neler, Aylık Ödeme ne kadar?

Araç Takip Sistemi Fiyatları

Araç takip sistemi fiyatları, aylık ödemesi ne kadar? Bireysel ve kurumsal ücretler, Filo Araç kiralama firmaları için uygun, ekonomik, GPS takip cihazları

Araç Filonuz için GPS izleme cihazları satın almak istiyorsunuz. En uygun ve en ucuz ürünü bulmak, özelliklerinin karşılaştırmak, Fiyatları ne kadar? Sunucu ücreti nedir? Montaj desteği ücretlimi? Sonraki yıl ödenecek ücretler ne kadar?

Yukarıdaki soruları detaylandırarak sizlere açıklamak istedik. Araç takip sistemi ürünleri kısa vadeli ürünler olmayıp satın alacağınız ürünler minumum 10 yıl ve daha fazla bir süre size hizmet verecektir bu nedenle Araç takip sistemi fiyat teklifi ve araştırmasını nasıl yapmanız gerektiğini aşağıda detaylar halinde açıklamak istedik.

Araç Takip Fiyatları Ne Kadar?

Araç Takip Sistemi FiyatlarıBu sorunun cevabı ihtiyaçlarınız nelerdir? Araçlarınıza takılacak takip cihazları farklı model ve işlevsel özelliklere sahiptir. Dâhili bataryalı olan Standart Araç Takip Cihazı veya motorsiklet veya teknelerde kullanılan ve enerji beslememesine ihtiyaç duymayan bataryalı cihazlar olarak ayrıştırılabilir.

Ayrıca satın alacağınız araç takip ürünlerinin hizmet süreleri, içindeki sim kart hangi operatöre bağlı (Turkcell veya Vodafone) olduğu gibi diğer bir konu ise aksesuar ürünler olarak neleri tercih edeceğiniz. Motor Blokaj, RFİD Sürücü tanıma birimi, Canbus yakıt kontrol kiti, sıcaklık kontrol sensörleri gibi ürünler araç takip sistemi fiyatlarını belirlemektedir.

2020 yılanda ortalama fiyatlara baktığınızda standart bir araç takip cihazı ürün fiyatı 24 aylık hizmet süresi ile beraberinde 600 Türk Liradan başlayarak 1.300 Türk Lirasına kadar ücretleri değişiklik göstermektedir.

Araç takip sistemi Çeşitleri

Araç takip cihazı çeşitleri takip edilmesi gereken taşıtlara göre değişmektedir. Örnek Tekne, Motosiklet, Konteyner veya enerji beslemesinin yetersiz olduğu alanlarda Bataryalı araç takip cihazları kullanılırken.Tır, Otobüs, Otomobil, İş makinesi gibi taşıtlarda standart araç takip cihazları kullanılmaktadır. Ayrıca aksesuar ürünler ile desteklenen cihazlar sayesinde araçlardan farklı veri bilgileri alınmaktadır.

Motosikletlerin aküleri daha az enerji beslemesine sahip olduğundan dolayı Uyku modu özelliğine sahip Motosiklet takip cihazları hırsızlık başta olmak üzere motosiklet güvenlik ürünleri olarak satılmaktadır.

Standart Araç Takip Cihazı

Araç takip mobil Uygulama Demo

Standart araç takip cihazları ile araçların konu bilgisi, kontak açma kapatma, geçmişe dönük raporlar ile araçlarınızı izleyebilirsiniz. Filo yönetimi, otomobil, Kamyon, Çekici, Forklift vb. taşıtlara uygun olan yapısı bulunmaktadır.

Motosiklet Takip Cihazları

Su geçirmez yapısı ve Uyku modu sayesinde düşük enerji tüketimi ile motosikletlerde kullanılan GPS modelleri arasındadır. Ayrıca Enerji beslemesi zayıf olan diğer araçlarda kullanılmaktadır.

Bataryalı Takip Cihazı

Araç kiralama firmaları ve bireysel araç güvenliği için kullanılan ürünlerdir. Cihaz içinde bulunan batarya ile enerji kesilmesinde anlık olarak bildirim gönderilir.

Konteyner Takip Cihazı

Özellikle Uluslararası taşımacılıkta konteyner içinde bulunan ürünlerin anlık olarak konum bilgisi takip edilir. Bu ürünlerde batarya süresi 1 yıl ve üzeri olarak veri göndermeye uygundur.

Diğer ürün modelleri ve çeşitleri için araç takip ürünleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.

 

Aylık Ücretleri Ne Kadar?

Araç takip cihazı aylık ücret nekadar?Araç takip sistemi cihazlarını aylık ücretler halinde satın alabilir veya kiralık olarak kullanabilirsiniz.

Kiralık araç takip sistemi ürünleri ortalama olarak satın alacağınız özellik ve aksesuar çeşitlerine bağlı olarak aylık 50 Türk Lirası – 80 Türk Lirası aralığında değişmektedir. Satınalma modelinde aylık taksitler halinde ödeme alınmamakla beraberinde Kredi kartına taksit imkânları ile ürünlerin satışları yapılmaktadır.

Veri Gönderim Ücretleri

Hangi GSM firması üzerinden veri gönderilmekte? Limit aşımı olursa ekstra bir fiyat talep edilecek mi? Sonraki yıllarda yenileme ücreti ne kadar olacak. Birçok soru ile sonraki yıllarda araç takip hizmet fiyatlarını öğrenmelisiniz.

Sunucu Ücretleri

Ürün araştırması yaparken sonraki yıllarda ödenecek sunucu ücretleri ne kadar? Herhangi bir fiyat artışı olacak mı? Satış sözleşmesinde bu bilgiler yazılımı.

Rent a Car Araç takip Sistemi Fiyatları

Kiralık araç takip cihazı fiyatlarıRent a car (araç kiralama) takip cihazı fiyatları satın almak istediğiniz araç sayısına göre değişmektedir. Ayrıca kiralık araçlarda kullanılacak olan aksesuar ürünler de araç takip sistemi fiyatlarını etkilemektedir. Motor Blokaj veya bataryalı ürünler tercih edebileceğiniz gibi herhangi bir besleme kaynağına ihtiyaç duymayan modelleri de tercih edebilirsiniz.

Satın almak istediğiniz ürünlerin kesinlikle demo ekranlarına bakmanız gerekmektedir. Demo ekranlarının kullanım kolaylıkları, hızı, raporlama ekranları gibi birçok bilgiler GPS takip cihazı fiyatlarını etkileyecektir.

Bireysel Araç Takip Sistemi Maliyeti

Araç takip cihazlarını Bireysel olarak da tercih edebilirsiniz. Özellikle bireysel araç takip cihazı ürünlerinde araçların çalınmaya karşı engellenmesi hedeflenmektedir. Bireysel araç takip sistemi ücretleri Kurumsal fiyatlara göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca bireysel araç takip sistemi satın almanız için araç ruhsat sahibi olmanız gereklidir.

Fiyat araştırmasında nelere dikkat etmelisiniz?

Fiyat araştırmasında nelere dikkat etmelisiniz?Araç takip sistemi fiyatı araştırması yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Yukarıda yazı için sizlere araç takip sistemi nedir ve ücretlendirmeler hangi kriterlere göre belirleniyor bilgisini okuduktan sonra takip cihazı fiyat araştırması yaparken dikkat etmeniz gerekenler;

Yorumlar

Firmalardan teklif aldığınız ve karar veremiyorsanız firma yorumlarına bakabilirsiniz. Sosyal medya yorumları, Google işletme yorumları, Google play ve IOS platformundaki yorumlar, Ekşi sözlükte bulunan yorumlar gibi birçok kanaldan fiyat teklifi aldığınız firmaların yorumlarını inceleyin.

Referanslar

Referans isteyin! Daha önceki hangi firmalar ile çalışma yapılmış. Referans müşteriler ile görüşme sağlayarak onlarda teknik servis desteği, yazılım ile ilgili problemleri yeni takip cihazı alırken fiyat politikaları gibi birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yazılım Ekranları

Yazılım ekranlarını inceleyebilmeniz için araç takip fiyat teklifi aldığınız firmalardan Demo ekran şifrelerini isteyin. Uygulamayı hem WEB Ekranları olarak hemde Mobil uygulama ekranları olarak değerlendirin. Araç takip yazılım ekranları

Teknik Servis

Arızalı takip cihazını ne kadar sürede değiştiriliyor? Arıza durumunda cihaz değişimi birebirmi yapılıyor. Servis ücreti ne kadar? Servis hizmeti için ulaşım ücreti alınıyormu?

Araç Takip Sistemi Fiyat araştırması nasıl yapmalısınız? yazımızı inceleyebilirsiniz.

GSM Firmalarından Ürün Satınalmak

Araç takip sistemi fiyat araştırması yaparken GSM Firmalarının da bu hizmeti verdiğini göreceksiniz. GSM Operatörleri aylık ödemeler ile araç takip cihazı satışı yapmaktadırlar. Bu hizmet avantaj gibi gözükse de Nakit ödeme örnek 900 Türk Lirasına alabileceğiniz GPS Uydu takip cihazını daha yüksek ücretlere sahip olacaksınızdır.

Ayrıca GSM operatörlerinin kendi araç takip yazılımı olmadığından dolayı farklı araç takip firmalarının ürünlerini satmaktadırlar. GSM operatör satış temsilcileri ürün satışından sonra özellikle Teknik destek ve servis hizmetlerinde sizlere destek olamayacağını düşünmelisiniz.

Fiyat hangi kritere göre değişiyor?

Fiyat hangi kriterlere göre değişiyor

Ürün Modeli, Sunucu hizmet süresi, takip cihaz içinde bulunan sim kart, Yerli veya İthal ve aksesuar ürünlere göre takip cihazı fiyatları değişkenlik göstermektedir.

Araç takip Ücretleri birçok kritere göre değişkenlik göstermektedir. Aslında sizin talebinize göre ürün ve paket fiyatları değişiklik göstermektedir. Burada dikkat etmeniz gereken nokta ihtiyacınız ne olduğu ve doğru araç takip firması ile çalışmak.

Modeller

Ürün modelleri ve çeşitleri araç takip cihazı fiyatlarının değişiminde önemi rol oynamaktadır. Motosiklet için kullanılacak ürünlerde batarya ve G-sensör ekstra ücret olacağı gibi standart araç takip cihazları daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Konteyner takip cihazları ile 1 yıl üzeri veri gönderimi için daha fazla ücret ödemeniz gerekebilir.

Sunucu Hizmet Süreleri

Takip Cihazı Sunucu Ücreti

Araç takip paket fiyatları sunucu hizmet sürelerine göre değişmektedir. Örnek 12 aylık paket fiyatı 700 Türk Lirası ile satın alırken 24 Aylık Sunu yazılım ve araç takip cihazı paket ücreti 950 Türk Lirası ücretler ile karşılaşabilirsiniz.

Yerli ve İthal Ürünler

Araç takip ürünlerinin oluşmasında gerekli olan elektronik devreler maalesef Türkiye de üretilmemektedir. Örnek GPS Modülleri Telit, U Blox ve Simcom markalı GPS modülleri kullanılmaktadır. Telit model GPS modülü daha yüksek fiyata sahipken Simcom GPRS modülü daha ucuz ve uygun fiyatlara tedarik edilmektedir. Buda araç takip sistemi ücretlerini etkileyen unsurlar arasındadır.

GSM M2M Hattı

Turkcell araç takip sistemi

GPS Takip cihazları içinde bulunan sim kartlardır. Araç takip cihazı Uydular üzerinden aldığı verileri M2M hatları ile sunuculara aktarmaktadır. Bu kısımda Turkcell ve Vodafon en yaygın olarak kullanılan GSM hatları arasındadır. Bu kısımda Baz istasyonu yaygın olan GSM Firması tercih etmeniz gerekli olacaktır. Turkcell veya Vodafon GSM fiyatları değişkenlik gösterdiği için takip sistemi fiyatları paralel olarak değişecektir.

Aksesuar Ürünler

Satın alacağınız araç takip sistemi ürünleri ile araçlarınızdan farklı veriler alabilirsiniz. Örnek Sıcaklık değerleri, Uzaktan motor durdurma, Dâhili batarya veya RFİD Sürücü tanıma kartı vb. Aksesuar ürünlerde araç takip cihazlarının maliyetlerini etkileyen unsurlar arasındadır.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri