Araç Takip Sistemi Fiyat araştırması nasıl yapmalısınız?

GPS Takip sistemi fiyat analizi nasıl yapmalısınız? Montaj fiyatları teklifte dahil mi? Sonraki yıl ücretleri neler? Tüm detaylar yazımızda

Araç Takip Sistemi Fiyat araştırması nasıl yapmalısınız?

Araç takip sistemi fiyatları için teklif alırken, sunucu ücretleri ne kadar, data hat fiyatları kaç para?. Teknik servis ücretleri, yazılım lisan bedelleri.

Araç takip sistemi fiyatları araştırması yaparken bazı önemli konular vardır. Bu blog yazımızda takip cihazı fiyatı araştırıken satın almada nelere dikkat etmeniz gerektiğini, fiyat karşılaştırması yaparken hangi kriterlere bakmanız gerektiği konularında sizlere bilgi vereceğiz.

Araç takip sistemi ile araçlarınızı takip etmek istiyorsunuz. İşletmenizde bulunan tüm araçları tek bir ekrandan izleyebilir ve geçmişe dönük raporlama ekranları sayesinde data bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca araçların mesai dışı kullanımları ve uygunsuz araç sürüş bilgilerinede ulaşarak iş verimliliğinizi ve yakıt, araç bakım giderlerinde tasarruf sağlayabilirsiniz.

Araç takip mobil Uygulama Demo

Doğru tercihler ile yukarda açıkladığımız detay bilgilerine anlık ve kesintisiz ulaşabilmeniz için araç takip sistemi cihazı satın almadan önce dikkate almanız gerekenler vardır. Satın alacağınız GPS Takip Sistemi cihazları kısa dönem değil 12 veya 24 aylık hizmet süreleri satın alacağınızda doğru tercih yapılması gerekmektedir.

Araç takip sistemi fiyatlarını araştırırken iki başlık halinde incelemenizde fayda varıdır. Araç Takip Cihazı özellikleri ve Yazılım Özellikleri olarak.

Araç Takip Cihazı Fiyatları (Takip Cihazı Özelikleri)

Cihaz Özellikleri

Satın alacağınız ürünlerde ilerki dönemlerde ilave edeceğiniz aksesuar ürünleri destekliyormu ? Örnek olarak standart bir ürün aldığınız ve ileride RFİD Sürücü Tanıma Kiti, Motor Blokaj özelliği veya Canbus yakıt kontrol sistemi ilave etmek istediğiniz de cihaz değişikliğine gerek kalmadan mevcut cihaz üzerinde çalışabilmesi gerekmektedir. Araç takip ürün özellikleri sayfasına bakabilirsiniz.

Teknik Servis

Satın alçağınız ürünler minumum 12 ay veya 24 aylık hizmet sürelerini kapsadığından alacağınız GPS Uydu Takip Sistemi cihazları için teknik servis önemlidir. Araç değişikliğinde veya cihaz arızasında kısa sürede teknik destek almanız gerekecektir.Türkiye genelinde servis desteği olan firmaları tercih etmelisiniz. Örnek Filo araçlarınızın bir kısmı İstanbul, Ankara, İzmir vb şehirlerde olduğunda arıza için teknik servis hizmetinin yeterli olması gerekmektedir.

Fiyat Politikası ve Ödeme Yöntemleri

Filo Takip Sistemi cihazlarını fiyatları içinde kullanılan GPS modülleri başta olmak üzere diğer elektronik donanımların kalitesi ile değişkenlik göstermektedir. Sektörde GPS ve GPRS modülü olarak Türkiye’de üretim yapılmamaktadır. Dünyada kabul gören belli markaların modülleri kullanıldığına emin olmanız gerekmektedir. Araç takip fiyat araştırması yazımızı okuyabilirsiniz.

İletişim

Satış sonrasında destek ürünlerden verim alabilmeniz için önemlidir. Bu nedenle satış sonrasın da firmadan ürün desteği alabilmeniz için telefon veya diğer iletişim kaynaklarından yararlanarak heran ulaşabilmeniz önemlidir.

 

Web ve Mobil Yazılım Özellikleri

Araç takip sistemi yazılım ekranları

Yazılım Güncelliği

Yazılım ve kodlama dili araç takip cihazlarından gelen verilerin doğru ve kesintisiz bir akışla izleminize olanak sağlayacaktır. Yazılım alanında en son sürüm ve yeni yazılım dilleri ile kodlanan bir yapı olması sayesinde gerçek zamanlı ve kesintisiz bir ekranlara sahip olmanız açısından önemlidir.

Web Raporlama Ekranları

Basit, kolay ve her kullanıcının anlayabileceği bir raporlama ekranları ile daha verimli bilgilere ulaşılabilir ve analiz edilebilir olması önemlidir. Özellikle araçların mesai dışı kullanımları ve ihlal durumlarında tek bir ekrandan takip edebilmeniz avantaj sağlayacaktır. Yazılım ekran görüntülerine Araç Takip Web Ekran Görüntüleri ulaşabilirsiniz.

Mobil Uygulama Ekranları

Günümüzde masaüstü kullanım oranlarından daha yüksek bir oranda Mobil uygulamalar üzerinden girişler sağlanmaktadır. Gün geçtikçe bu oran daha da armaktadır. Bu nedenle araç takip cihazı satın almadan önce mutlaka mobil uygulama ekran görüntülerini incelemeniz gerekmektedir. Performanslı çalışması, raporlama hızları ve ekran görüntülerini araç takip sistemi cihazı almadan demo şifresi ile giriş yaparak analiz edebilirsiniz. Araç Takip Mobil Uygulama Ekranları link ’inden inceleyebilirsiniz.

Ekran görüntüleri için Araç takip yazılım ekranları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Filo Takip Sistemi Fiyatları için firmamızla iletişime geçebilir. Uygun ve ekonomik ürün paketleri ile araçlarınızı 7/24 takip edebilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Teknik destek konularınız için uygulama içerisinde yer alan destek merkezinden direkt olarak yazabilir ve 0850 304 32 79 telefon numarasından teknik departmanımızı 7/24 arayabilirsiniz.
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri