Saha Ekip Yönetim Yazılımı | Uygulaması

Saha Ekip Yönetim Uygulaması ile Saha personelinizin iş süreçlerini yönetin.

Saha Ekip Yönetim Yazılımı | Uygulaması

Saha ekip yönetim Uygulaması yazılımı ile pazarlama, satış, teknik servis departmanlarınıza görev tanımlayın. Konum bilgisi, müşteri geri dönüş bilgilerini analiz edin.

Saha Yönetim yazılımı ile Satış ekiplerinizin yönetimini anlık olarak sağlayabilirsiniz. Saha ekip yönetimi ile tüm süreçleri takip edin. Pazarlama, Satış, Teknik servis gibi kurumunuzda bulunan tüm birimleri tek bir ekran üzerinde yönetin.

Saha ekip yönetim uygulaması tüm iş süreçlerinizin istasyonlar üzerinden izlemenize imkân vermektedir. Sahada bulunan ekibinizin pazarlama süreci içinde tüm aktiviteleri takip edebilir ve izleyebilirsiniz. Pazarlama ekibinin yapmış olduğu müşteri görüşmeleri, ziyaret süreleri, müşteri ile hangi zamanda hangi aksiyon gerçekleştiğini bildirimler üzerinden anlık olarak izleyebilir ve takip edebilirsiniz.  Mobil Saha Satış Programı ile süreçlerin tamamı mobil uygulamalar üzerinden yönetilebilmektedir.

Saha Ekip Yönetimi nedir?

Saha ekip yönetimi yazılımızı saha ekiplerinin kontrollü şekilde saha operasyonlarını yönetebilmesi, sahada tamamlanan görevler, yeni gelen görev tanımlamaları, müşteri geri dönüş bilgileri vb. birçok veri bilgisinin dijital ortamda şirket personelinin etkileşim halinde olmasıdır.

Araç Takip Sistemi ve Saha Yönetimi

Araç takip saha yönetimi

Saha personel yönetimi ve araç takip sistemi cihazları tamamı ile sahadan anlık veri almanıza imkân vermektedir. Sürücülerin kullandığı araçların görev noktasına ne zaman gittiği, ne kadar süre kaldığı ve görev alanında ne zaman ayrıldığı gibi birçok veri bilgisi anlık olarak müşteri ekranlarına yansımaktadır.

Araç takip sistemi ile saha ekiplerinin anlık konum bilgisi alınması yeni görev tanımamasında ve mevcut görevlerin sonlanmasında müşteri ziyaretleri ile ilgili tüm veriler anlık olarak sunuculara aktarılmaktadır.

3 Aşamalı Güvenlik

Her görev sonlandırılmasında 3 aşamalı güvenlik ile tam kontrol sağlayın. Araç takip sistemi konum bilgisi, Saha ekip üyesi konum bilgisi ve görev konum bilgisi. Görev bitiminde herhangi bir tutarsızlık durumunda şüpheli görev tamamlama raporları alın.

Şirketlere ne Avantajlar sağlar?

Saha ekip yönetim uygulaması

Kurumlar içindeki birimlerin koordinasyonlu olarak çalışması ve anlık olarak haberleşmesi sayesinde tüm Saha Ekipleri koordineli olarak çalışabilmektedir. Saha Ekip Yönetimi yazılımı sayesinde müşteriye gönderilecek olan bildirimler sayesinde müşterilerin memnuniyetler artacaktır. Saha Yönetim Yazılımı ile personel verimliliği artmaktadır. Süreç içinde personelin planlı olarak yapacakları ziyaretlerin önceden planlanması ile pazarlama süreçleri çok daha basit bir işleyişe sahip olmaktadır.

Araç takip mobil Uygulama Demo

Zaman Planlaması

Takvim entegrasyonu ile görev planlaması, Harita üzerinde ekiplerin konum bilgisi ve en yakın göreve en yakın personelin tanımlanması gibi birçok avantaj Saha ekip yönetim uygulamasının avantajları arasındadır.

İş Süreçlerine Katkısı

Saha ekip yönetim yazılım ile işletmelerde iş süreçleri çok daha verimli, izlenebilir ve yönetilebilir yapılara geçmektedir. Görev ne zaman tanımlandı, hangi temsilci iletişime geçtiği ve iş sürecinin sonunda değerlendirmeler ile iş süreçleri kontrol altına alınmaktadır.

Personel Verimliliği

Personel verimliği saha ekip yönetim uygulaması sayesinde maksimum verimliliğe ulaşmaktadır. Ay içinde kaç görev tanımlandığı, hangi görevlerin bitirildiği ve müşteri ile yapılan tüm kontaklar kontrol edilebilir.

Anlık Veri Aktarımı

Araç takip cihazı ve saha ekip personelin konumları düzenli olarak alınmaktadır. Görev adresleri ile eşleştirilerek şüpheli durumlarda merkezi operasyon ekranlarına bildirimler halinde iletilir.

Müşteri İlişki yönetimi

Müşterilere yapılan teslimat, ziyaret, toplantı vb. tüm aksiyonların geri dönüşleri müşteri formaları ile sağlanmaktadır. Saha personelinin müşteri ziyareti sonunda müşteriye otomatik gönderilen ziyaret değerlendirme formaları ile müşteri yorumları alınır.

Anlık iletişim

Ekip üyeleri anlık olarak yöneticileri ile iletişime geçebilir veya ekip arkadaşları ile canlı olarak mesajlaşabilir. Bu avantajı ile etkili iletişim maksimum seviyede kullanılır.

Ekip Yönetim Yazılımı Raporlamalar

Saha yönetim yazılımı demo ekran

Saha satış ekiplerinin süreç yönetimlerini anlık olarak izlenebilmesinin yanısıra raporlama ekranların üzerinden de detaylı veri bilgileri analiz edilebilmektedir. Ekip üyelerinin sahada yaptığı görüşmeler tüm bilgileri analiz edilebilmektedir. Saha satış personelinin ziyaret günleri, hangi bölgeye kaç ziyaret yaptığı, hangi müşteri ile kaç kez kontağa geçtiği ve verimlilikleri grafik ekranları raporlama seçenekleri ile analiz edilebilir.

Saha Ekip Yönetim Entegrasyon

Sistemin farklı yazılımlar ile entegre olabilme avantajı sayesinde işletme içinde kullanılan birçok program ile APİ üzerinden haberleşebilmektedir. CRM Yazılımı, Muhasebe ve stok takip yazılımları gibi işletme içinde kullanılan yazılımlar ile haberleşerek süreç yönetiminin maksimum seviyede verim alınması sağlanmaktadır. Ayrıca Araç Takip Sistemi Sistemi üzerinden de entegrasyonlar sağlanabildiği gibi konum bilgisi 3 aşamalı olarak kullanıcıların alınmaktadır.

Saha Ekip Yönetim yazılımı hakkında detaylı bilgi ve içerikleri için firmamızla iletişime geçerek ihtiyaçlarınıza yönelik özel çözümler geliştirebiliriz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri