Araç Takip Sistemi Bayilik | Turuncu GPS Takip

Araç takip sistemi bayilik avantajları ile tanışın sizde Kazanın

Araç Takip Sistemi Bayilik | Turuncu GPS Takip

Araç takip sistemi bayilik ve avantajları ile tanışın. Turuncu araç takip Bölge bayiliği şartları ve tüm detaylar için bizimle iletişime geçin 0 (216) 594 75 00

Araç Takip sistemi bayiliği için gereli olan özellikler ve araç takip sistemi ürünlerinin size katacağı katkıları düşünürseniz ürünlerin bayiliğini almak gelecek ve işletmenizin büyümesi için sizlere pozitif katkı sağlayacaktır.

Teknoloji sürekli gelişmekte olup işletme ve firmalar sahada bulunan araçların takip edilmesi ve iş planlarının doğru yönetilmesi için araç takip sistemine gün geçtikçe ihtiyaç duymaktadırlar. Sadece iş yönetimi değil aynı zamanda araçların bakım giderleri, yakıt kontrolü, sürüş davranışları gibi birçok veri için araç takip cihazlarına ihtiyaçları vardır.

Takip Sistemi Bayilik Avantajları

Araç takip sistemi bayiliği işletmeniz için birçok avantaj sağlayacaktır. Bunlardan en önemlisi düzenli bir gelire sahip olmanızdır. Araç takip sistemi cihazları abonelik sistemi ile çalıştığından dolayı müşterinize sonraki yıllarda düzenli olarak Sunucu ve M2M Veri Gönderim hizmet ücreti faturalandırmaktasınız. Bu hizmet bedellerinden belirli bir oradan kar kazanmaktasınız.

Yeni Müşteri Katılımı

Portföyünüze yeni Müşteriler katabilirsiniz. Araç Takip sistemi ürünleri firmalar tarafından tercih edilen Dijital ürünlerdir. Araç takip sistemi teklifi ile iletişime geçerek portföyünüzde satmış olduğunuz diğer ürünleri de müşterilerinize sunabilirsiniz. Ürün grupları için araç takip ürünleri sayfasına bakabilirsiniz.

Düzenli Bir Gelir

Araç takip sistemi bayiliği almanız durumunda satacağınız her ürün üzerinden kar sağlayacağınız gibi yıllık yenileme hizmetlerinde belli bir kar oranı üzerinden gelir elde edebileceksiniz.

Yönlendirilen Müşteriler

Bayi olmanız durumunda firmamıza gelen projeler için bölge bayilerimize bayi müşteri yönlendirmesi yapılmaktadır.  Bu sayede sizin bulacağınız müşterilerin yansıra Turuncu tarafından yönlendirilecek müşteriler ile portföyünüzü genişletebilirsiniz.

Bayilik Şartları Nedir?

Bayilik başvurusu için işletme sahibi olmanız ve araç takip cihazlarını satabilecek yeterliliğe  ve donanıma sahip olmanız gerekmektedir. Bayilik için gerekli bilgileri satış temsilcilerimizden öğrenebilirsiniz.

Bayilik Fiyatları

Araç takip sistemi bayilik fiyatları için firmamızla iletişime geçerek ürünlerimiz ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sizde vakit kaybetmeden IOT teknolojisinin kapılarını aralayın. Araç takip sistemi bayiliği ile fırsatları kaçırmadan tanışın. Araç takip yazılım ekranları sayfasından ekranları inceleyebilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri