Araç Takip Sisteminin Şirketlere Faydaları

Takip sistemleri ile işletmenize verimlilik katın. Saha görevlerinizi ver araçlarınızı anlık kontrol edin.

Araç Takip Sisteminin Şirketlere Faydaları

Araç takip sistemi şirketlere ne avantaj sağlar. Yakıt tüketimi, Personel verimliliği ve araç bakım giderleri başta olmak üzere birçok dinamikleri araç takip sistemi ile kontrol edin.

Kurumunuzda çalışan ekipleriniz var ve ekipleriniz saha içinde birçok görev emri gerçekleştiriyor. Hangi ekip hangi müşteriye ne zaman gitti, hangi güzergâhı kullandı, sürücüler araçlarını nasıl kullanıyor bunun gibi birçok sorunun cevap araç takip sistemi cihazları.

GPS takip cihazları işletmelere sadece araçların günlük aktivitelerini değil aynı zamanda sürücülerin müşteri ziyaretlerinde ne kadar süre zaman geçirdikleri, sürücülerin olumsuz araç kullanım bilgileri gibi birçok veri bilgisine ulaşmasına imkân vermektedir.

Personel Verimliliği

Araç takip sistemi cihazları sahada görev yapan personelin daha verimli görev tamamlaması için operasyon merkezine anlık olarak veriler gönderir. Saha personelinin görev noktasına mesafesi veya trafik durumuna göre alternatif yollara yönlendirilmesi sayesinde sahada yapılacak olan görev tanımlamaları çok daha hızlı ve etkili bir şekilde yönetilebilir.

Müşteri ile Etkileşim

Müşteriler ile etkileşimde araç takip sistemi ürünleri sizlere faydalı veriler sunar. Geçmişe dönük veriler sayesinde saha ekip personelinizin ne zaman hangi müşteriye ziyarete gittiği, müşteri de ne kadar süre kaldığı ve rutin ziyaret günlerini kontrol etmenize olanak verir.

Ayrıca Excel dışarı aktar butonları sayesinde Müşteri ziyaretlerinizi geçmişe dönük olarak raporlama imkânınız bulunmaktadır.

Araç Bakım Giderleri

Firmaların gider kalemleri arasında araç bakım giderleri çok büyük bir bütçe tutmaktadır. GPS takip cihazları sayesinde araç bakım giderlerinin kontrolü anlık ve geçmişe dönük olarak raporlanabilmektedir.

Araçların mesai dışı kullanımları, güzergâh dışı kullanımlar, sürücülerin hatalı kullanımları gibi birçok veri bilgisi Uydu takip cihazları üzerinden raporlanabildiği için araç bakım giderlerinde %30 gibi daha düşük maliyetlere ulaşabilirsiniz.

Yakıt Tasarrufu

Takip cihazlarının işletmelere en büyük katkılarından biriside araçların yakıt giderlerinin kontrol edilmesidir. Firmaların işletme giderlerinin büyük bir kısmını araçlarda kullanılan yakıt tüketimleri oluşturmaktadır. Kilometre kontrolü, mesai dışı araç kullanımı gibi birçok veri geçmişe dönük olarak araç takip sistemi yazılım ekranlarından kontrol edilebilir.

Yakıt tüketimi hakkında detaylı Blog yazımızı Araç Takip Yakıt Tasarrufu yazımızda inceleyebilirsiniz.

Ayrıca araçların mesai dışı vb. kullanımlarının analiz edilmesi sayesinde araçların gereksiz yere fazla kilometre yapması engelleneceği için araçların ikinci elde satılırken daha fazla değer ile satılmasına imkân verecektir.

 

Araç takip sistemi özellikleri ile işletmenize birçok avantaj sağlayabilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri