Araç Operasyon Maliyetlerinizi Düşürün

Araç takip sistemi saha araçlarınızı yönetin! Yakıt tüketimi ve bakım giderlerinizi kontrol altına alın!

Araç Operasyon Maliyetlerinizi Düşürün

Bakım giderlerinizi yakıt tüketimlerini araç takip sistemi cihazları ile kontrol edin. İşletmenize ekonomi sağlayın sürücülerini kontrol altına alın.

Doğru araç operasyon yönetimi ile araçlarınızın genel maliyetlerinde ekonomi sağlayabilirsiniz. Özellikle işletmelerde araç bakım giderleri bütçe içinde yüksek bir gider kalemi oluşturmaktadır. Rakip firmalar ile rekabet edebilmek sadece ürün kalite ve maliyeti değil aynı zaman da işletme giderlerinin kontrol edilerek verimliliğinin artırılması ile mümkün olmaktadır.

Araç takip sistemleri işte bu noktada işletmelere sahadan güçlü veriler sunmaktadır. Araçların anlık konum bilgilerinin yanısıra lokasyon bilgileri, güzergâh bilgisi, müşteri ziyaret bilgileri gibi birçok veri bilgisi araç takip sistemi cihazları üzerinden alınmamaktadır.

Peki, araç takip sistemi cihazları takılı olan şirket araçlarında hangi veriler ile işletmenize ne katkı sağlarsınız?

Bakım Giderleri

Takip Sistemi ile bakım kontrolüAraç takip sistemi ile araçların anlık olarak takip edilmesi sayesinde yapılacak olan fazla kilometreler kontrol edilebilmektedir. Bu avantajı sayesinde araçların bakım giderleri kontrol edilerek giderlerin minum seviyelerde kalması sağlanır.

Araç Değerlenmesi

GPS takip sistemi araçlarınızda kullanıyorsanız ikinci el araç satışlarında avantaj sağlayacaksınızdır. Araçların araç takip raporlama ekranları üzerinden kontrol edilmesi sayesinde. Mesai dışı araç kullanımı, güzergâh dışı araç kullanımı ve kilometre kontörlü sayesinde araçların fazla kilometre yapması engellenmektedir.

Bu avantajı Filo araçlarınızda Filo Takip cihazı takılı olması sayesinde araçların yıpranma payları minum seviyelere ulaşacaktır.

Uygunsuz Sürüşler

Sürücülerin araçları nasıl kullandığını merak ediyor musunuz?

Araç Takip G-Sensör özellikli takip cihazları ile sürücülerin sürüş davranışlarını geçmişe dönük olarak analiz edebilirsiniz. Araçların uygunsuz bir şekilde sürülmesi ani hızlanma, yavaşlama, el freni çekilmesi veya ani savrulma şerit değiştirmesi gibi sürücülerin davranışlarınız analiz edebilirsiniz.

Sürücü araç sürüş davranışlarının analiz edilmesi sayesinde yakıt ekonomisi başta olmak üzere araç yıpranması ve bakım maliyetlerinin de kontrol edilmesi hedeflenmektedir.

Gereksiz sollamalar, hız limit aşımları, gereksiz yere beklemeler vb. birçok bilgi ile sürücülerin performanslarını Standart araç takip cihazı ile geçmişe dönük olarak raporlayabilirsiniz.

Yakıt Kontrolü

Takip sistemlerinin en büyük avantajları şirketler için araç kayıt giderlerinin kontörlünün denetlenmesidir. Geçmişe dönük kilometre kontrolleri ve hız limitlerinin kontrol edilmesi sayesinde gereksiz yere tüketilen yakıt giderleri kontrol edilmektedir.

  • Güzergâh dışı kullanım
  • Yüksek hızlı araç kullanımı
  • Gereksiz bekleme süreleri
  • Ani Kalkış ve duruşlar
Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri