GPS Paket Servis Saha Yönetimi

Paket Servis Saha Yönetim Çözümleri ile Tanışın

GPS Paket Servis Saha Yönetimi

Restaurant paket servis hizmeti veren Motorsiklet filosuna sahip olan işletmelerin iş süreçlerinin yönetimi için GPS Takip cihazı çözümleri.

Motosiklet takip cihazları ile Paket servis hizmeti veren firmaların operasyon süreçlerinin izlenebilirliğinin artırılması ve müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır. GPS takip sistemi ürünleri farklı sektörlere yönelik özel çözümler sayesinde işletmelere verimlilik anlamında büyük katkılar sağlamaktadır.

Paket servis hizmeti veren Restoranlar başta olmak üzere farklı ürün hizmetleri sağlayan firmaların müşterilerin siparişlerinin ne zaman teslim edildiği, motosikletin müşteriye olan mesafesi, sürücülerin hatalı ve yüksek sürüşleri gibi birçok veri bilgisi Motosiklet takip cihazları sayesinde paket servis veren işletmelere süreç yönetiminde büyük katkı sağlamaktadır.

Motosiklet takip cihazı ile takip edilen paket servis hizmeti veren firmalara GPS ile takip edilmesinin işletmelere hangi noktalarda katkısı vardır?

Arıza Bakım Süreçleri

Restaurant GPS Takip Sistemi

Motosiklet takip cihazı ile sahada müşterilerine paket servis hizmeti veren firmaların motosikletlerin arıza bakım süreçlerinin takip edilmesi, Resmi ödenmesi gerekli olan vergilerin hatırlatılması, bakım için kilometresi gelen motosikletlerin bakım hatırlatmaları ve tüm yapılan giderlerin kayıt altına alınması konusunda motorsiklet takip yazılım ekranları üzerinden takip edebilir ve geçmişe dönük raporlar alabilirsiniz.

Ayrıca belirlediğiniz tarih ve kriterlere göre hatırlatma özelliklerini kullanabilirsiniz. Araç takip yazılım ekranları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti

Paket servis hizmeti veren işletmelerin önemli bir sorunu müşterinin vermiş olduğu siparişlerin müşteriye en kısa sürede teslimatını gerçekleştirmektedir. Motorsiklet takip ekranları üzerinden Yandex Trafik veya Google Trafik yoğunluğunu inceleyerek ilgili teslimatın farklı güzergâh üzerinden yönlendirilebilir. Bu avantajı sayesinde müşteriye teslimat en kısa sürede gerçekleştirilmektedir.

Mobil Uygulama üzerinden takip

Ayrıca farklı inovatif çözümler ile takip ekranlarında firmanıza özel çözümler sunulabilmektedir. Örnek olarak Müşterileriniz için oluşturulacak ekranlar sayesinde müşterileriniz araç takip sistemi ekranları üzerinden paket servis motorlarını anlık olarak takip edebilmeleri veya teslimata yaklaşan motosikletlerin konum bilgilerinin anlık olarak müşteriye Mobil uygulamalar üzerinden iletilmesi.

Mobil uygulamalarımızı inceleyebilirsiniz. Turuncu Araç Takip Google Play | Turuncu Araç Takip IOS Uygulama

Sürüş Davranışları

G-Sensör özelliği sayesinde sürücülerin sürüş davranışlarını analiz edebilirsiniz. Motorsiklet sürücülerinin ani duruş, ani şerit değiştirme, savrulma veya bozuk yol gibi birçok bilgiye Araç takip G-Sensör özeliği üzerinden tüm detaylara sahip olabilir ve analiz edebilirsiniz.

Motor takip sistemi ile sürüş davranışlarının analiz edilmesi sayesinde motosikletlerin daha uzun uzun vadede hizmet vermesinin yanısıra sürücü hatasından dolayı oluşabilecek kazaların önceden önlenebilmesi gibi birçok avantaj sağlanmaktadır.

Motorsiklet paket servis hizmetleri hakkında detaylı bilgi ve Motor takip sistemi fiyat teklifi için firmamıza Teklif al alanından bizlere ulaşabilirsiniz.

Daha geniş bilgiye Motorsiklet Güvenlik Özellikleri yazımızdan detaylara ulaşabilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri