Rent A Car Araç Takip Sistemi

Rent A Car Araç Takip Sistemi cihazları ile araç güvenliğini sağlayın. Ecarsis kiralama yazılımı ile entegre çalışan yapısı ile kiralama süreçlerinizi yönetin.

Rent A Car Araç Takip Sistemi

Kiralama süreçlerinizde araçlarınızın GÜVENLİĞİNİ Turuncu araç takip cihazları sağlayın.

Rent a car araç takip sistemi ürünlerimiz ile farklı güvenlik önlemleri sayesinde araçlarınızın güvenliğini sağlayabilir olası hırsızlık durumlarında anlık olarak araç konumlarını görebilirsiniz. Operasyonel araç kiralama süresince sadece araçların konum bilgileri değil Ecarsis araç kiralama yazılımı ile tüm operasyonunuzu güvenli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Motor Blokaj Özelliği

Yerli üretim olan Özel Rent-a Car araç takip cihazları sayesinde enerji kesilmesi durumunda bile uzun saatler boyunca aracınızdan bataryalı takip cihazları ile veri alabilirsiniz. Ekstra bir özellik olan Motor Blokaj kiti sayesinde istenmeyen durumlarda aracınızı kontrollü bir şekilde Turuncu Mobil uygulama üzerinden veya bilgisayarınızdan araçlarınızı uzaktan motorlarını bloke edebilirsiniz.

Araç Kiralama Yazılımı Entegrasyon

Araç filtreleme özelliği sayesinde anlık olarak çalışan veya çalışmayan araçları ayrı olarak listeleyebilir ve odağınızı dağıtmadan araçlarınızı tek bir ekran üzerinden kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. E-Carsis Rent-a Car Yazılımı ile entegre bir şekilde çalışan cihazlarımız ile araçlarınızın tüm giderlerini, araç kiraladığınız kişileri, aracı kiraya vermeden önce veya sonra oluşmuş olan hasarları, kiralanmış araçları, tahsilatlarınızı ve birçok ekstra özelliği tek bir ekran üzerinden takip etmeniz mümkün.

Bölge ve Alan Tanımlama

Aracınızı belli bir şehir içinde kiraya vermeniz durumunda ise bölge tanımlama özelliğini kullanarak aracınızın şehri terk edip etmediğini öğrenebilirsiniz. Kiraladığınız Aracınıza Kilometre limiti ekleyerek belirlediğiniz kilometreyi aşması durumunda sizlere gelecek bildirim sayesinde önlem alabileceksiniz. Sistem üzerinden belirleyeceğiniz Km/h Limiti sayesinde yasal limitin üstüne çıkılması durumunda tarafınıza gelecek bildirimler sayesinde haberdar olabilirsiniz.

Dâhili Batarya Özelliği

Rent a car araçlarının güvenliği Araç kiralama firmaları için önemlidir. Turuncu araç takip bataryalı ürünler ile araçların istenmeyen durumlarda dâhili enerji kaynağından bağlantısının kesilmesi durumunda anlık olarak bildirim alabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde araçlarınızı güvenli olarak müşterilerinize teslim edebilirsiniz. Ürünümüzü inceleyebilirsiniz Bataryalı araç takip cihazı  

Rent A Car Araç Takip Sistemi Fiyatları

Araç kiralama firmalarına yönelik takip cihazı fiyatları satın almak istediğiniz ürün modellerine göre değişmektedir. Batarya ve Motor Blokaj paket ürün ücretleri için firmamızla Teklif al formundan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri