Takip Sistemi ile Zaman Yönetimi

Takip Sistemleri ile Zamanınızı nasıl yönetebilirsiniz.

Takip Sistemi ile Zaman Yönetimi

GPS Takip cihazları ile zamanınızı daha verimli yönetin. Müşteri ziyaret süreleri, mesai içi ve dışı araç kullanımı, bekleme süreleri, güzergâh bilgisi raporlayın.

İşletmelerin kar elde etmeleri için önemli unsurlardan biriside Zaman Yönetimi dir. Zaman yönetiminin doğru planlanması ve uygulanması sayesinde Kurumlar karlılıklarını artırarak müşteri memnuniyetini çok daha ileri düzeylere taşıyabilmektedirler.

Peki, işletmeler için önemi olan Zaman Yönetimi Araç Takip Sistemleri ile nasıl daha etkili ve faydalı bir role dönüştürülür. Zaman tasarrufu ile işletmenize nasıl katkı sağlarsınız? Araç takip cihazı ile tüm detayları Blog yazımızda sizlere açıklamaya çalışacağız.

Araç takip sistemlerinin odak noktaları Dünya üzerinden bulunan nesnelerin veya taşıtların anlık konum bilgilerinin alınması, hız bilgisi ve açı gibi diğer veriler ile beraberinde düzenli dataların aktarılmasıdır. Sahadan gelen araç konum bilgileri tamamı ile iş süreçlerinin yönetilmesi için ihtiyaç olan dataları barındırmaktadır.

Mesai Saatleri

Araç takip sistemi ile takip edilen şirket araçlarında özelikle mesai saati içinde araç kulanım detayları önemlidir. Sürücülerin şirket merkezine ne zaman geldiği, ne zaman ayrıldığı ve ne kadar süre şirket içinde bekleme yaptığı anlık olarak takip edilir ve kayıt altına alınır.

Özellikler saha personelinin mesai saatlerine uymaması nedenli ile şirketler müşteri ziyaretlerini, ürün teslimatları ve teknik servis hizmetleri gibi birçok görevde zaman kaybetmektedirler. Araç takip sistemi sayesinde sürücülerin şirket merkezine ne zaman ve hangi güzergâhtan geldiği anlık olarak veya geçmişe dönük raporlar ile takip edilebilmektedir.

Müşteri Ziyaret Süreleri

Müşteri memnuniyeti için müşteri ziyaretlerinin planlanması ve düzenli olarak görüşmelerin sağlanması şirketler açısından oldukça önemlidir. Müşteri memnuniyeti sayesinde şirket ciroları artmakla beraber karlılıklar sağlanmaktadır.

Araç takip sistemi yazılımları sayesinde şirket personelin müşteri ziyaretinde ne kadar süre kaldığı, ziyarete ne zaman başladığı ve ziyaret sonunda ne zaman ayrıldığı gibi birçok veri kayıt altına alınmaktadır. Müşterileriniz için haritalar üzerinde çizeceğiniz Bölge tanımlaması ile müşteri ziyaret noktalarını belirleyebilir Excel çıktıları alarak detaylı analiz yapabilirsiniz.

Trafik Yoğunluğu

İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde her zaman trafik yoğunluğu zamanın doğru kullanılması için en büyük engeller arasındadır. Trafik çilesi = zaman kavramı olarak tanımlanmaktadır. Sahada bulunan şirket araçların operasyon merkezi tarafından trafik daha az olan güzergâha yönlendirmesi sayesinde iş süreçlerinde zaman kazanarak verimliğin artmasına imkân verir.            

Bekleme Süreleri

Araç sürücülerin araçları ile gün içinde yaptığı tüm seyahatler kayıt altına alınmaktadır. Sürücülerin trafik içinde ne kadar kontak açık durum da bekleme yaptığı veya kontak kapalı durumda ne kadar beklediği araç takip sistemi cihazları ile anlık olarak takip edilmektedir.

Örnek müşteride geçirilen zamanlar, görev dışı yapılan beklemeler gibi birçok veri bilgisine araç takip raporlama ekranlarından ulaşarak geçmişe dönük verilerini analiz edebilirsiniz.

Güzergâh Bilgisi

GPS Takip cihazları ile araçların güzergâh bilgileri anlık olarak takip edilebilmektedir. Sürücülerin farklı rotalardan sürüş yaparak gereksiz zaman kaybı ve araç yakıt giderlerinde tasarruf sağlanabilmektedir.

Kısaca araç takip cihazları ile işletmenizde verimlilik katabilir saha operasyonlarınızı doğru yönetebilir ve zaman kazanırsınız.

Araç takip Sistemi Fiyatları ve ürün özellikleri için bizimle Teklif Al formundan veya iletişim numaralarımızdan iletişime geçebilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri