RFID Araç Takip Sistemi

RFİD Sürücü tanıma birimi ile Havuz araçlarınızı Kontrol edin.

RFID Araç Takip Sistemi

RFID Araç takip sistemi sayesinde hangi aracı kim ne zaman ne kadar süre kullanmış bilgisine ulaşın.

Takip sistemleri ile araçlarınız gün içinde yaptığı tüm aktiviteleri analiz edebilir ve raporlar alabilirsiniz. Araçların anlık konum bilgileri ve geçmişe dönük raporlama verileri ile Excel çıktıları alabilir ve analizleri sağlayabilirsiniz.

Araç takip sistemi ile sadece konum bilgisi almaktan çok daha öte aksesuar ürünler ile saha operasyonlarınızı daha verimli hale getirebilirsiniz. Bu BLOG yazımızda araç takip ve RFİD yani Sürücü tanıma birimi hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Kimler Kullanmalı

RFİD araç takip sistemi ürünleri özellikle Havuz araçlarına sahip olan firmalar için verimli bir araç takip aksesuar ürünüdür. Firmalarda havuz araçlarını birden fazla sürücü kullandığından dolayı geçmişe dönük gelebilecek olan Trafik cezaları, müşteri teslimat bilgileri, uygunsuz araç sürüşlerden dolayı müşteri şikâyetlerine kadar birçok hatalı aksiyon RFİD Araç sürücü tanıma birimleri sayesinde kontrol edebilirsiniz.

RFİD Araç Takip Sistemi Nasıl Çalışır?

RFİD ile kontrol edilmesi gerekli olan araçlara yapılacak olan araç takip ve RFİD modülü ile sistem aktif hale getirilir. Sistemin iki türlü çalışma mantığı vardır. Bunlardan kısaca bahsedecek olursak;

Motor Blokajlı Kontrol

RFID Araç Takip Sistemi

Motor blokaj ile kontrollü araç takip ve RFİD sisteminde sürücü araca biner ve kartını RFİD Sürücü tanıma karına okutur. Okutulan RFİD kimlik bilgisi ile araç takip yazılımı üzerinden kontrol sağlanır. Sürücü için yetki verilmesi durumunda araç takip cihazı motor blokaj rölesine komut gönderir ve aracın çalışmasına izin verilir. Sürücü sürüşü bitirip kontağı kapatması durumunda araç tekrar blokaja geçer ve diğer bir sürücünün kart okutması ile süreç tekrar başlar. Sürücü kart okutur Blokaj açılır ve araç çalışır.

RFİD Buzzer Kontrol

Bu sistemde araç takip cihazı ile motor blokaj rolesi entegre çalışmaz. Sürücünün kart okutmadığı sürece RFİD içinde bulunan buzzer sürekli olarak sesli sinyal vermektedir. Bunu kısaca emniyet kemeri takılmadığı zaman aracın verdiği sinyal olarak düşünebilirsiniz. Sürücü kartı okutmadığı sürece sürekli olarak RFİD buzzer üzerinden ikaz sesi vermektedir.

RFİD Araç takip sistemi hakkında daha geniş bilgi ve ürün fiyatları için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri