Araç takip sistemi nedir ve nasıl çalışır?

Araç takip sistemi ile hayatı yakalayın! Saha ekip kontrolünü bize bırakın hayatın güzelliklerini kaçırmayın

Araç takip sistemi nedir ve nasıl çalışır?

Araç takip sistemi nedir? Türleri ve çeşitleri nelerdir, araç takip sistemlerinin firmalara avantajları nedir? Neden araç takip sistemi tercih etmelisiniz.

Araç takibi, aracın telefon veya bilgisayar aracılığıyla takip edilmesini sağlayan bir sistemdir. Araç konumunu GPS sinyalleri aracılığıyla takip eden bu sistem, günümüzde insan güvenliğini en üst noktaya taşıyan bir kaynak haline geldi.

Günler geçerken şekillenen ihtiyaçlar listesinde en üst sıralarda yer alan araç takip sistemi hem sizin hem de iş hayatınızın devamlılığı için dizayn edildi. Hayatı kolaylaştıran araç takip sistemleri ile artık güvenliğinizden ve işlerin akışından endişe etmenize gerek kalmayacak.

Siz keyifle kahvenizi yudumlarken biz sizin yerinize hayatınıza verimlilik katıyoruz!

Araç Takip Sistemi Türleri Nelerdir?

Aktif Araç Takibi

Aracın motor açma anından başlayarak hızını, güzergâhını, konumunu motor kapatılana kadar süreci canlı olarak takip edebilen sistemdir. Bilgiler kayıt altına alınır ve hücresel veri veya uydu şebekeleri ile veri merkezine aktarılır.

Pasif Araç Takibi

Aktif araç takibindeki sistem ile aynı şekilde kayıt işlemi yapılır ancak kayıtlar canlı olarak değil takip edilmez. Kayıt sonrası bilgisayara ve telefona aktarılarak takip edilir.

Hem Pasif Hem Aktif Araç Takibi, iki şekilde de kayıt yapabilen bu sistem hücresel veri kaynağı olmadığında pasif konuma geçer.

Araç Takip Sisteminin Yararları Nelerdir?

Günümüz şartlarında vazgeçilmez haline gelen araç takip sistemleri, insan hayatına kolaylıklar katan özellikleri sebebiyle insanlık var oldukça her daim önemini koruyacaktır. Hadi şimdi biraz da hayat kurtaran faydalarına bir bakalım.

- Cihaz giriş ve çıkış işlem kaydı ile her an kontrol sağlama imkanı
- Filo kontrol imkanı
- Zamandan tasarruf
- Güvenlik
- Maliyet tasarrufu
- Yakıt tasarrufu
- Operasyonlara verimlilik katma
- Araç kullanımı ve bakım maliyetlerinde gözle görülür azalma
 

Neden Araç Takip Sistemlerini Tercih Etmelisiniz?

Araç takip mobil Uygulama Demo

Hayat akıp giderken yarının getirecekleri hep endişe sebebi haline geliyor. İnsanoğlu bir koşuşturmaca ile yaşadığı günlerde her şeyin takibini yaparken güneşin doğuşundan batışına kadar gerçekleşen tüm güzellikleri kaçırıyor. İşte bu noktada araç takip sistemleri ile tüm takiplerinizi biz yapıyoruz ve böylece tüm zamanınız size kalıyor. Güvenliğinizin sağlandığı ve işlerinizin en muntazam şekilde devam edeceği günler artık hayal değil!

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri