Gülşah’ın Avrupa Macerasını Canlı Takip Et

Gülşah’ın Avrupa Turu Macerasına sizde ortak olun VESPA ile yapılacak bu keyifli Turu CANLI TAKİP edebilir İLGİ NOKTALARINI görebilirsiniz

Gülşah’ın Avrupa Macerasını Canlı Takip Et

Gülşah Merve Yüksel AVRUPA TURUNDA rotasını ve güvenliğini TURUNCU Motosiklet Takip Sistemi ile sağlıyor.

Motosiklet Hayatımın Ortasında

1994 İstanbul doğumluyum. Kendimi her zaman karmaşanın ve kalabalığın içinde doğmuş; bu kargaşada kaybolmamak için de motosikleti hayatının ortasına almış biri gibi hissederim. 12 senedir motosiklet kullanıyorum. Tam bir çocukluk; lise aşkı kendisi benim için.. Keşfetmeyi, yeni insanlarla tanışmayı, sohbet etmeyi, öğrenmeyi kendime bir hayat biçimi olarak belirledim.. Ve hayatın şekillendirdiği yönde kendi hedeflerime doğru koşmaya çalışıyorum.

2018’de Rospa İleri ve Güvenli sürüş eğitmenliği sertifikalarımı aldım. Eğitmenlik yapıyor muyum? Aslında hayır. Hiç yapmadım desem yeridir. Bu bileğime taktığım kocaman bileklik :)

13 Yaşında Yuki Turuncu Hediyem

Babam,  13 yaşındayken tam liseye başlamışken bir sevgililer gününde kocaman bir hediye ile geldi. Yukinin turuncu çiçekli 125cc bir scooterıydı.. Maceram öyle başladı aslında. Siteden çıkmam yasakken motoru alıp gizli gizli okula gidiyordum. O zamanlar okulun en havalı kızı olduğumu düşünüyordum. Okul 3 5 sokak ileride olmasına rağmen tüm dünyayı keşfediyormuşçasına keyifli günlerdi.

2015 TÜRKİYE Turu

2015te Yamaha Türkiye’nin ve Koç Finansın sponsorluğunda ile tüm Türkiye’nin sınırlarını bitirdim.. İstanbul’dan Artvin’e tüm Karadeniz’i; Ardahan’dan Hakkâri’ye tüm Doğu Anadolu’yu; Mardin’den Adıyaman’a Güneydoğu Anadolu’yu; Akdeniz’i; Ege’yi...

AVRUPA 23 Ülke

Türkiye’yi bitirdikten sonra Avrupa’da 23 ülke gezdim.

Önce Balkanlar sonra Alpler ve Norveç. Bu seyahat 2 buçuk ay sürdü ve belki de hayata bakışımı değiştiren en büyük şeydi.. Gezdiğim yerlerde; Makedonya’da Ohrid’e, Karadağ’a İtalya Avusturya Alplerine, Norveç’in karış karış her yerine hayran kaldım.

2017 FAS

2017’de 15-20 gün boyunca Fas’ta gezdim... Dünya düşündüğümüzden çok büyük. Benim için önemli olan bir ülkeye gidip ben tik atmak değil; her şeyiyle o ülkeyi tanımak, orada zaman geçirmek!

O yüzden olabildiğince tek, olabildiğince uzun ve plansız rotaları çok seviyorum.

2022 AVRUPA

Şimdi ise güzel bir seyahat VESPA ile başlıyor. Beni tanıdığınıza göre 19 Mayıs’ta başlayacak seyahatte beni Turuncu Motosiklet Takip Sistemi ile takip etmeyi unutmayın ????

Sosyal Medya Takip Edin

Sosyal Medya Hesapları

Aşağıdaki linkler üzerinden Gülşah Merve Yüksel sosyal medya hesaplarını inceleyebilirsiniz.

İnstagram Hesabı | YouTube Kanalı | Ekşi Sözlük  | FacebookHesabı | Linkedin

Basın Haberleri

Daha önce yapmış olduğu geziler ile ilgii olarak Basında çıkan haberleri inceleyebilirsiniz.

Motoron Dergisi | Milliyet Gazetesi | Hurriyet Gazetesi | İhlas Haber Ajansı

 

 

 

 

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri