Turuncu Araç Takip'i Neden Tercih Ettik?

The Medventure Karavanı için uygulanan araç takip sistemi ürünümüz hakkında görüşleri..

Turuncu Araç Takip'i Neden Tercih Ettik?

Biz Intagram ve Youtube'da The Medventure adı altnda içerik üretimi yapan, tam zamanlı olarak karavanda yaşayan bir çiftiz, Ebru & Mehmet ve patili dostumuz Mebi.

Yakın zamanda Turuncu Araç Takip'den bir araç takip cihazı edindik. Yaklaşık olarak 6 aydır karavanda yaşıyoruz ve uzun bir süre daha karavan hayatını sürdüreceğiz. Bu süreçte birçok karavan hırsızlığına denk geldik. Yanı başımızdaki karavanlara hırsız girdikçe güvenlikle ilgili endişeler yaşamaya başladık. Tabi ki biz çoğunlukla karavandayız ama ya aracımızı bırakıp da bir yerlere gitmemiz gerektiğinde ne olacaktı?

Güvenlik problemi yaşanan tüm karavanların ortak noktası, içinde kimsenin yaşamıyor olmasıydı. Buradan yola çıkarak bir güvenlik kaynağı arayışına girdik ve araç takip sistemlerinin aracımızın yanında değilken takip sağlamaya imkan vermesi bize bir ümit kapısı açtı. Tabi ki araç takip cihazını tercih etmemizin tek sebebi bu değildi ama en önemli faktör olduğunu söylemeliyiz.

Kurulum İşleri

Cihaz bize gün içerisinde kargolandı. Kurulumu ister kendiniz isterseniz Turuncu Araç Takip Sistemleri Ekibi'ne ya da herhangi bir elektrikçiye yaptırabiliyorsunuz. Biz kendimiz kurmak istedik. Ne de olsa karavanımızı da kendimiz yaptık. Bunu da kurmak bize düşsün istedik.

Kurulumdan sonra cep telefonlarımıza Turuncu uygulamasını indirip, bize verilen şifre ile giriş yaptık ve böylece tüm bilgiler elimizin altında oldu. Kolay ve hızlı!

İkinci Bir Faktör, Sevdiklerimiz Tarafından Takip Edilebilmek

Yollarda hayatımızı geçirmeye karar verdiğimiz günden beri ailelerimiz ve arkadaşlarımızın en büyük endişesi gün gelip de bir gün bizim yerimizi bilememe ihtimalleriydi. Şu an yurtiçi olan gezilerimiz zamanla yurtdışına yönelecek. Hal böyle olunca sevdiklerimize her an nerede olduğumuzu bildiremeyeceğimiz zamanlar olacak. Bu sorunu ortadan kaldıracak olan araç takip sistemiyle sevdiklerimiz ne zaman neredeyiz bizi takip edebilecek. Bizi en heyecanlandıran şeylerden biri de takip edilebilirlik oldu.

Bir Diğer Faktör, Tasarruf ve Takip

Evde yaşarken türlü türlü masraflarımız oluyordu. En büyük masraf da kiralardı tabi. Karavan hayatına geçtiğimizde bu masrafı tamamen hayatınızdan çıkarabileceğinizi düşünüyorsunuz ama bir gerçek çarpıyor yüzünüze, yakıt masrafları.

İşte bu noktada ne kadar tasarruf yapabilirsek o kadar çok yol alabiliyoruz. Araç takip sisteminin yakıt kontrolü sayesinde hangi yolda ne kadar yakıt harcadığmızın takibini yapma şansımız oluyor. Böylece yakıt konusunda ayağımızı yorganımıza göre uzatabiliyoruz. Bu bizim için en karlı noktalardan biri oldu.

Sadece Yakıt Takibi Mi Sandınız?

Tabi ki, hayır! Uygulamadaki raporlar sayesinde tüm kullanımlarımızın bilgilerine ulaşabiliyoruz. Bu raporlar arasında anlık konum, seyahat, kilometre, yakıt seviyesi gibi birçok detaylı bilgi bulunuyor. Bu da bize kontağı çevirdiğimiz andan itibaren her saniyenin detaylı raporlarını görme imkanı sunuyor. Ne kadar önemli detaylar olduğunu biz de kullanana kadar bilmiyorduk ne yalan söyleyelim.

Bir Faktör De Aracıma Götür Özelliği

Aracımız binek araçlardan daha büyük olduğu için her yere park edemiyoruz. Hal böyle olunca olmadık yerlere aracımızı park edip, gideceğimiz noktaya yürüyoruz ya da şehrin taşıma imkanlarndan faydalanıyoruz.

Bazen aracımızı öyle yerlerde bırakıyoruz ki hiç bilmediğimiz bir şehirde o noktayı bulmak eziyete dönüşüyor. Eskiden aracımızı park ettiğimiz yeri bulmak için sokak isimlerini not almak, fotoğraflarını çekmek ya da aracın yerini haritada işaretlemek gibi yöntemlerle uğraşıyorduk. Araç takip sisteminden sonra bu yükten kurtulduk. Telefonumuzdaki Turuncu uygulaması sayesinde Aracıma Götür Özelliği'ni kullanıyoruz ve voila! Artık aracımızı nereye park etmiştik sorusu bizler için tarihin sayfalarında gömülü bir hikayeden ibaret.

Son Olarak, Memnun Muyuz?

Gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki, evet! Hayatta bazı şeylerin onlara sahip olup da deneyimleme şansı bulana kadar ne kadar önemli olduğunu fark etmiyor insan. Biz de araç takip cihazının hayatımızda bu kadar kolaylık sağlayacak, mükemmel çözümler sunacak bir sistem olduğunu hiç tahmin edememiştik ama artık vazgeçilmezlerimizden biri haline geldi. Hiçbir şey yapmasak bile uygulamayı açıp açıp bakıyoruz neler yapmışız diye, resmen yoldaki günlerimizin bir özeti gibi. Sanki birisi bizim için bir yol günlüğü tutuyor. Kim bunu sizin yerinize yapar ki?

Hayatımızın daha kolay olmasını sağlayan Turuncu Araç Takip Sistemlerine bir kez de buradan teşekkür etmek istiyoruz.

Tüm bunlar dışında her sorumuza cevap bulan Gökhan Bey'e ve tüm çalışanlara sevgilerimizi sunuyoruz. Turuncu Araç Takip Ekibi her anınızda size destek olmak için varlarını yoklarını ortaya koyuyorlar. Aldığımız hizmetten sonuna kadar memnuniyet duyuyoruz. Uzun yıllar boyu sizlerle kalacağız! Sevgiyle Kalın.

The Medventure

Ebru & Mehmet & Mebi

İnstagram Hesabı

Youtube Hesabı

 

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri