Turuncu Motosiklet Takip Cihazı Ekran Görüntüleri

Turuncu Motosiklet Takip Cihazı motosikletiniz için tam güvenlik sağlar.

Turuncu Motosiklet Takip Cihazı Ekran Görüntüleri

Turuncu motosiklet takip sitemi ile motosikletiniz güvende. Mobil Uygulamalarımızı (Google Play ve IOS) indirerek demo şifresi ile yazılımı test edebilirsiniz.

Turuncu Motosiklet Takip Cihazı Harita ekranı üzerinde motosikletinizin konum bilgisini, hız bilgisini, yapılan kilometre ve akü seviyesini tek bir ekran üzerinde görebilirsiniz.

Harita Ekranı

Bildirimler

Uygulama üzerinden Güvenlik Park, Hareket algılama, kontak açılma ve kapanma, Kilometre değiştirme, Plaka değiştirme veya motosikletinizin marka modelini değiştirme gibi birçok bilgi kullanıcı tarafından güncellenmektedir.

Bildirim Ekranları

Bildirim Ses Ayarları

Uygulama üzerinden tüm bildirimle için ayrı ses tanımlaması yapabilirsiniz. Örnek hareket algılanma sesi için uyarıcı bir melodi seçebilir veya bildirim almak istemezseniz bildirimi kapat özelliğini kullanabilirsiniz.

Motosiklet Takip Sistemi bildirim

Çalıntı Bildir Özelliği

Çalıntı bildir özelliği sayesinde motosikletiniz çalınması durumunda Turuncu Motosiklet Takip Mobil uygulama kullanan tüm kullanıcılara anlık olarak motosikletinizin çalınma bildirimi iletilir. Kullancıılar tarafından motosikletinizin yerinin tespit edilmesi durumunda sizlere bilgi olarak dönüşler sağlanır.

Çalıntı Bildir Özellği

Harita Ekranı

Motosikletinizin tüm detaylarını harita ekranı üzerinden görebilirsiniz. Maksimum 7 metre sapma payı ile kontak açık veya kapalı durumuu yapılan kilometre bilgisini tek bir ekranda görebilirsiniz.

Harita Ekranı

Bildirim Ekranları

Motosikletiniz üzerinden gelen tüm bildirimleri geçmişe dönük olarak görebilirsiniz. Ayrıca yenilikler ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bildirim Listesi Ekranı

Ayarlar

Turuncu Motosiklet takip uygulaması üzerinden tüm ayarlarınızı kendiniz güncelleyebilirsiniz. Dil seçimi, Harita tipi, Trafik durumu, harita döndürme, İlgi noktaları vb. birçok özelliği kişiselleştirebilirsiniz.

Turuncu Motosiklet Uygulama (Ayarlar)

Animasyon

Motosikletiniz ile yaptığınız tüm aksiyonları haritalar üzerinde geçmişe dönük olarak izleyebilirsiniz. Belirlediğiniz iki tarih arasında yaptığınız seyahatte ait olarak maksimum hız, yapılan kilometre seyahat süresi gibi birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri