Kiralık araç takip sistemi | Cihazları Aylık Fiyatları

Kiralık araç takip sistemi cihazları ile araçlarınızı kontrol edin

Kiralık araç takip sistemi | Cihazları Aylık Fiyatları

Kiralık GPS araç takip cihazları ile araç güvenliği, yapılan kilometre vb birçok bilgiyi kontrol edin. Özellikleri, fiyatları, aylık ücretleri ne kadar?

Kiralık araç takip sistemi cihazları ile araçlarınızı 7/24 kontrol edebilirsiniz. Araç kiralama sektörü gün geçtikçe büyüyen bir potansiyele sahiptir. Rent a car firmaları kiraya verdikleri araçları sadece konum bilgisi ile değil operasyonel yönetim kısmı ile beraberinde takip etmektedirler.

Kiralık araç takip cihazları ile araç kiralama firmaları araç güvenliğinin sağlanması ve istenmeyen durumlarda araçlarını bloke ederek araçlarına ulaşmak öncelikli beklentileri arasındadır. Turuncu kiralık araç takip cihazları ile araç kiralama firmalarına basit ve kolay çözümler sunmaktadır. Bataryalı takip cihazları ve motor Blokaj özellikleri sayesinde araç kiralama firmaları araçlarını istedikleri zaman durdurabilirler.

Nasıl Çalışır?

Araç kiralama firması bünyesinde bulunan farklı model ve yapıdaki araçlara takılacak olan cihazların ortalama montaj süresi 20 dakika sürmektedir. Sonraki süreçte kullanıcılara verilecek olan kullanıcı adı ve şifre ile müşteriler araçlarını anlık olarak takip edebilirler.

Kiralık takip cihazları montajları farklı araç gruplarına göre değişiklik göstermektedir. Blokaj özelliği ve araç içinde cihazın konumu modellere göre farklı yerlerde olmaktadır.

Ödemeler

Kiralık araç takip sistemi

Kiralık araç takip sistemi fiyatları satın almak istediğiniz ürün model ve aksesuarlarına göre değişkenlik göstermektedir. Sisteme ile defa dahil olmanız durumunda belli bir ücret alınarak araçlarınıza takip cihazları montajı yapılır. Sonraki aylarda faturalarınız aylık düzenli olarak kesilir. EFT veya Kredi kartı ödeme seçenekleri ile ödemelerinizi yapabilirsiniz. Ödemeler hakkında bilgi almak için İletişim adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Cihaz Mülkiyeti

Aracınıza takılan GPS takip cihazlarının mülkiyeti Turuncu firmasına aittir. Kiralama süresi bitiminde cihazları eksiksiz olarak teslim etmeniz gerekmektedir.

Kiralama Süreleri

Kiralık araç takip cihazlarında herhangi bir taahhüt vermezsiniz. Sisteme ilk girişinizde belli bir aylık ücret üzerinden ödeme yaparsınız. Sezon bitiminde veya başlangıcında araç sayılarınızı artırabilir veya elinizde fazla olan takip cihazlarını iade edebilirsiniz. Sadece sisteme ilk girişte belli bir ücret ödemesi yaparsınız.

Özellikleri Nedir?

Kiralık araç takip sistemi özellikleri nelerdir. Hangi avantajları vardır. Güvenlik önlemleri, Hırsızlığa karşı uzaktan motor durdurma ve birçok özelliği ile araçlarınızın kontrolü 7/24 sağlayabilirsiniz.

Motor Blokaj

İki farklı türde blokaj özelliği vardır. Kontrollü motor blokaj ve kontrolsüz blokaj olarak. Kontrollü blokaj özelliği araç hız ve kontak durumuna göre aktif edilmektedir. Bu işlemi kullanıcılar 7/24 kendisi yapabilmektedir. Kontrolsüz blokaj özelliği müşteri onayı ile yapılmaktadır.

Dahili Batarya

Kiralık takip cihazları içinde dahili batarya mevcuttur. Araç takip cihazını besleme aküsündan çıkarılması durumunda kullanıcılara bildirim ve mail ile uyarılar gönderilir.

Bölge Tanımlama

Bölge ve alan tanımlaması yapabilirsiniz. Kiralık araçlarınızın herhangi bir şekilde bölge dışına çıkması durumunda bildirimler ile kullanıcılar uyarılır.

Kilometre Kontrolü

Araç takip mobil Uygulama Demo

Kiralık araçlarda kilometre kontörlü araç bakım periyotları ve müşteri ile yapılan sözleşmeye istinaden alınacak ücretleri doğrudan ilgilendiren konular arasındadır. Araç takip raporlama ekranları ile araçların günlük veya aylık kilometre bilgileri kontrol edilmektedir.

Yazılım ile Entegrasyon

Kiralık araçların operasyonel yönetimleri doğru ve planlı yapılması gerekmektedir. Araçların aynı ekranda takip edilmesi ve müşteri cari hesapları, kiralama süreçleri ve tüm detaylar araç kiralama operasyonunda size destek sağlayacaktır. Araç takip yazılım ekranları sayfamızı inceyebilirsiniz.

Satın almak mı kiralamak mı?

Sezonluk bir projeniz yoksa ve sektörde uzun süreli hizmet vermeyi planlıyorsanız. Kiralık araç takip sistemi cihazları kullanımı yerine ürünü satın almanız daha mantıklı olacaktır. Kiralık ürün kullanımında aylık ödemelerin daha uygun olmasına karşın uzun süreli kullanımda satın almanız avantaj sağlayacaktır. 

Yazılım teknolojilerinin büyük bir kısmı cihaz ile geliştirilmemektedir. Bazı düşüncülerde takip cihazlarının uzun süreli kullanımda teknolojisinin yetersiz olduğu kanısı vardır. Bu yanlıştır takip cihazlarının gönderdiği veriler belirgindir. Konum, hız, açı, yükseklik vb. tamamı ile teknoloji ve yenilik araç takip sistemi yazılım ekranlarında sağlanmaktadır.

Turuncu ayrıcalıklarını
Keşfetmek için çok yakınsınız!

Ücretsiz Demo şifresi için
Formu doldurabilirsiniz.

Satış Öncesi Destek
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sayfadan Ayrılma Nedeninizi
Merak Ediyoruz?
yukleniyor

Gönderiliyor..

Geri